2024/04/28

 

LIETUVIŠKI ČIUŽINIAI, KAIP PAGERĖS MIEGO KOKYBĖ?

Net ir ekspertai sutinka, norint gyventi pilnavertišką gyvenimą, reikia pasirinkti tinkamą čiužinį, kadangi ant jo miegame visą naktį. Jei miegate ant turimo čiužinio ir gerai pailsite, jo keisti nereikia, tačiau pasirūpinkite, kad čiužinys būtų kokybiškas. Naudodami prastos kokybės čiužinį galite pažeisti nugaros smegenis. Dėl tokio „poilsio“ sutrinka kraujotaka, o tai ilgainiui nukenčia ne tik jūsų miego kokybe, bet ir sukelia daugybę kitų skausmų. Ortopediniai lietuviški čiužiniai – viena iš profilaktikos priemonių nuo skrandžio opos, skoliozės, aukšto kraujospūdžio, radikulito, širdies ligų ir kitų gyvenimo trukmę mažinančių ligų simptomų. Nepamirškite, kad pasirinkę gerą ortopedinį čiužinį galite pagerinti ne tik miego kokybę, bet ir sveikatą.

Kodėl ortopedinis čiužinys yra tinkamas pasirinkimas?

Čiužinio pasirinkimas yra atsakingas veiksnys, kadangi ant jo miegame visą naktį, jis atsakingas už mūsų miego kokybę ir bendrą savijautą. Verta rinktis Lietuvišką čiužinį dėl kokybės ir rūpinimosi savo sveikata, nes juk sveikata yra svarbiausias dalykas, kurį kiekvienas iš mūsų turi šiame pasaulyje. Taigi, susipažinkime su ortopedinių čiužinių privalumais: maksimali atrama – ortopediniai čiužiniai yra šiek tiek kietesni nei standartiniai. Jie skirti palaikyti kūną, ypač nugarą ir sąnarius. Tvirtas ortopedinio čiužinio paviršius reiškia, kad kiekvieną naktį gausite itin patogią kaklo ir nugaros atramą, kad puikiai miegotumėte. Taip sumažinsite tikimybę, kad būsite išsiblaškę ar net pabusite, o tai dar labiau apsunkina nepatogios problemos, kai čiužiniai netinkamai palaiko jūsų kūną. Tolygus svorio pasiskirstymas – ortopedinis čiužinys ypač tolygiai paskirsto gulinčio kūno svorį. Tai reiškia, kad nebus jokių spaudimo taškų, ypač kaklo, nugaros ir klubų srityse. Padeda išvengti skausmo – pabusk ir pamiršk kaklo, nugaros, klubų skausmus! Ortopediniai čiužiniai dėl idealaus svorio paskirstymo ir atramos užtikrina gerą stuburo padėtį, padeda sumažinti kūno įtampą ir bet kokį skausmą. Šios unikalios savybės privers jus pabusti stiprus, sveikas ir laimingas! Padeda koreguoti laikyseną – trūkčiojimus, kūno nelygumus, stuburo padėtį, kurios dabar kamuoja daugumą žmonių: vaikus, jaunimą, darbingo amžiaus žmones, pagyvenusius žmones. Jei ir jūs susiduriate su šiais sveikatos iššūkiais, kineziterapeuto rekomenduotas ortopedinis čiužinys gali ne tik prisitaikyti prie unikalių jūsų kūno savybių, bet ir padėti ištaisyti šias problemas. Geresnė kraujotaka – šis čiužinys neapkraus jūsų miegančio kūno, pagerins kraujotaką ir netgi pagerins kraujospūdį! Ortopedinis čiužinys žymiai pagerina viso kūno aprūpinimą deguonimi, užtikrina puikią miego kokybę, išbandykite, nes geriausi Lietuviški čiužiniai internetu čia: relaxciuziniai.lt.

Kas padės pasirinkti tinkamą čiužinį?

Jei ieškote kokybiško čiužinio, kreipkitės į profesionalus, jie padės išsirinkti pagal jūsų norus. Pirmiausia nuspręskite, kokio dydžio čiužinio jums reikia. Rinkdamiesi čiužinį pagal kietumą, atminkite:

  • Svoriui pasiekus 60 kg, reikėtų rinktis minkštą čiužinį;
  • Kai svoris 60-95 kg – reikėtų rinktis vidutinio kietumo čiužinį;
  • Kai sveriate daugiau nei 90 kg, rinkitės kietą čiužinį.

Jeigu Jus domina lietuviški čiužiniai, kreipkitės į UAB „Relax čiužiniai”, tai įmonė, kuri turi platų čiužinių asortimentą ir siūlo čiužinius puikiomis kainomis. Jei renkatės dvipusį čiužinį, tačiau ant jo miegančių žmonių svoris skiriasi, galite rinktis kombinuotą minkšto ir kieto paviršiaus čiužinį. Šio tipo čiužiniai dažniausiai gaminami pagal užsakymą. Čiužiniai su natūraliais užpildais kai kuriems žmonėms gali sukelti alergines reakcijas, todėl turėtumėte žinoti, ar galite būti alergiškas. Prieš pirkdami čiužinį būtinai jį išbandykite. Atkreipkite dėmesį į čiužinio ir siūlių siuvimą. Lygios siūlės – kokybės ženklas.

Relaxciuziniai.lt informacija

Užs. Nr. 1030

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video