2024/04/28

 

SAMSUNG TELEVIZORIAI PAKEIS ŽAIDIMŲ KONSOLES

Young person playing with modern technology gadget using video games console on television. Caucasian gamer with wireless controller sitting at home having fun with digital action

Samsung televizoriai galės transliuoti Xbox žaidimus neprisijungę prie konsolės. Šią informaciją pateikė Microsoft. Iš tiesų tai patogu – jei turite Samsung televizorių, užteks įsigyti tik vieną įrenginį, o ne išleisti pinigų žaidimų konsolei.

2022 m. išleisti Samsung televizoriai palaikys dalį Xbox Game Pass Ultimate žaidimų bibliotekos. Tai reiškia, kad bus galima žaisti žaidimus be žaidimų konsolės. Jei mėgstate žaidimus ir ketinate įsigyti naują įrenginį, Samsung televizoriai 2022 m. yra geriausias pasirinkimas! Norėdami paversti Samsung televizorius žaidimų konsolėmis, tereikia įdiegti Xbox programą savo 2022 m. Samsung televizoriuose, prisijungti su prenumerata, prijungti pultą ir žaisti! Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – Samsung televizoriai palaiko DualSense pultus, todėl jums nereikia pirkti pulto iš Microsoft, kad Samsung televizorius paverstumėte žaidimų konsole.

Numatoma, kad Samsung televizoriai palaikys daugiau nei 100 žaidimų, kuriuos Microsoft anksčiau pritaikė žaidimams Galaxy išmaniuosiuose telefonuose. Fortnite battle royale palaikys Samsung televizoriai visiems – net ir naudotojams be prenumeratos. Taip pat buvo paskelbtas tokių žaidimų kaip A Plague Tale: Innocence, Hades ir Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction palaikymas. Idėja Samsung televizorius aprūpinti žaidimų palaikymu leis prie žaidimų prisijungti ir tiems vartotojams, kurie neplanuoja pirkti konsolės ar kompiuterio žaidimams, o renkasi Samsung televizorius. Panašią integraciją Microsoft planuoja įgyvendinti ir su kitais gamintojais, tačiau kol kas žaidimų konsolę galės pakeisti tik nauji Samsung televizoriai.

www.rde.lt inf.

Užs. Nr. 940

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video