2024/04/19

 

ABITURIENTAI ATSISVEIKINO SU GIMNAZIJA (fotoreportažas)

Šeštadienį, Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos aštuoniasdešimt trečios laidos 88 abiturientams buvo įteikti brandos atestatai. Jų įteikimo ceremonija vyko miesto centrinėje Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Abiturientams sėkmės renkantis tolimesnį gyvenimo kelią linkėjo pedagogai, valdžios atstovai, tėvai ir artimieji. Renginį spėta užbaigti iki pratrūkusios liūties su ledukais.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gerb.Jurgitai…apie ką jūs?

  • Ukmergėje mirus istorijos mokytojai Reginai Atkočiūnienei Jono Basanavičiaus gimnazijoje 12 kl auklėtojai mokiniai nenori 10 mokytojų į jos vietą . Moralinės normos gal turi būti,o ne taip iš Ukmergės verslo mokyklos mokytojos visur lenda.tas kas VAIKUS augina ir NEDIRBA,tam gal svarbiau darbą gauti vienoj mokykloj.

  • gražus renginys ir skausmingas ir linksmas ,bet ar nera gimnazijoje žmogaus pakeičiančio mok Sabaliauskiene. Kaip direktoriui nebado akiu, juk yra jaunu puikiu mokytoju, ar ne laikas tai mokytojai poilsis? nieko direktorius nenori keist, tiesiog geda žiuret i nuotrauką , nebekalbant žiuret i naturini vaizeli ………….

    • Manau, mamyte, jūsų vaikai po kažkiek metų bjaurėsis jumis. Susitaikykite su tuo, kad dabar ž,monės darbingi iki 65- rių. Planuojama iki 75-rių. Taigi, jumis dar labiau bjaurėsis. :}

Rekomenduojami video