2024/04/29

 

ANT MAŠINOS STOGO MONTUOJAMOS BAGAŽINĖS PRIVALUMAI: KODĖL VERTA TOKIĄ TURĖTI?

Unsplash nuotrauka

Ar planuojate vežti daugiau krovinių, nei telpa į automobilio bagažinę, sunkvežimį ar visureigį? Jei taip, gali padėti kelių tipų priedai, įskaitant ant stogo esančius krovinių laikiklius. Tačiau prieš įsigydami, žinokite savo galimybes ir saugos aspektus, kurių reikia nepamiršti. Renkantis krovinių dėžę ant stogo ir naudojant ją teisingai, reikia daug ką apsvarstyti. Pavyzdžiui, kaip greitai galite važiuoti su ant stogo esančia papildoma bagažine?

Kodėl jums reikia papildomos bagažinės ant stogo?

Ant stogo esančius krovinių laikiklius, taip pat žinomus kaip stogo bagažines, galima pritvirtinti prie jūsų transporto priemonės stogo laikiklių, kad būtų sukurta papildomos laisvos vietos. Šios priemonės yra tokios patogios, kad dažnai būna įtrauktos į naudingiausių mašinų priedų sąrašus.

Kas paskatino mus rekomenduoti ant stogo montuojamas bagažines, kai šios nėra tokios įprastos Lietuvoje? Visų pirma, tai naudingumo klausimas. Jei jūsų transporto priemonė yra iš mažesniųjų arba turite daug daiktų, gali būti sunku vežtis visus daiktus, kuriuos norėtumėte pasiimti su savimi, kai vykstate į kelionę, keičiate gyvenamąją vietą ar darote ką nors kita, kas reikalauja didesnės erdvės.

Prieš montuodami savo transporto priemonėje ant stogo esančius bagažinės laikiklius, turite atsižvelgti į tam tikrus automobilio saugos aspektus, kad išvengtumėte problemų kelyje.

Pirma, vartotojai dažnai klausia, kaip greitai jie gali keliauti su stogo bagažine ant savo automobilio. Mes manome, kad visais atvejais reikia vadovautis sveiku protu. Optimalus transporto priemonės, ant kurios stogo yra sumontuota bagažinė, greitis galėtų būti apie 100 km/val. 

Taip pat norėsite įsitikinti, kad laikotės visų krovinio vežėjo gamintojo nurodymų ir žinote savo transporto priemonės aukštį su sumontuota stogo bagažine. Tai neleis jums patekti į sudėtingas situacijas, kai jūsų automobilis netilps tokiose vietose kaip požeminės automobilių stovėjimo aikštelės ar po tiltais, kurių aukštis yra sąlyginai mažas.

Be to, nepamirškite, kad ant stogo esanti kelioninė bagažinė taip pat turės didelės įtakos jūsų automobilio degalų sąnaudoms, kur kas daugiau nei prie galo pritvirtinti krovinių gabenimai. Visų pirma, sumontavus stogo bagažinę jau prisideda papildomas svoris, o visų antra – padidėja transporto priemonės pasipriešinimas, todėl mašinai reikės daugiau kuro, kad judėtų norimu greičiu.

Ar esate pasirengę įsigyti ant stogo montuojamą kelioninę bagažinę? Jei taip, čia – https://autoviskas.lt/laisvalaikiui/stogo-bagazines – rasite viską, ko reikia patogiai kelionei.

Kai rinksitės stogo bagažinę, būtinai atkreipkite dėmesį, kokios talpos ji yra, kiek svorio gali išlaikyti, koks prieinamumas: ar lengvai ir galima pasiimti norimus daiktus, ar lengva tokią stogo bagažinę uždėti, nuimti, ar ji nesugadins transporto priemonės stogo, ar ji atspari vandeniui ir kt. Ieškokite geriausio kainos ir kokybės santykio. Ir nebijokite, kad atrodysite kitaip. Stogo bagažinės vis labiau populiarėja mūsų krašte, jau nekalbant apie tai, jog Europoje ir kitose vietose pasaulyje tokia daiktų vežiojimosi praktika atliekama jau kone dešimtmetį.

Nesvarbu, kurį variantą pasirinksite, nesigailėsite naudodami ant stogo montuojamą bagažinę, jei turite mažesnę transporto priemonę ir jums reikės vežti daugiau, nei gali talpinti jūsų mažas automobilis. Montuodami ir naudodami jas būtinai laikykitės tinkamų saugos priemonių ir viskas eisis kaip per sviestą. Įsigykite internetu ir taip sutaupykite laiko, ieškant fizinėse parduotuvėse.

Market Rats inf.

Užs. Nr. 901

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video