2024/04/27

 

KIEK KAINUOJA TELEVIZORIAI?

Neringos Butkevičiūtės nuotrauka

Televizorius yra prietaisas, kurį namuose atnaujiname ne taip ir dažnai. Susiruošę pirkti naujo daugelis būna numatę bent apytikslį biudžetą – kiek gali skirti naujam pirkiniui. Pasižvalgę po asortimentą būkite pasiruošę nustebti, nes vyrauja labai platus kainų diapazonas, kurį lemia daug kriterijų. Tad nuo ko priklauso televizoriaus kaina ir kiek šie prietaisai kainuoja?

Kas lemia televizoriaus kainą?

Televizorių pasiūla rinkoje didžiulė, todėl nenuostabu ir tai, kad kainų rėžiai taip pat stebina. E. parduotuvių televizorių kainos gali varijuoti maždaug nuo poros šimtų eurų iki penkių tūkstančių! Kainai įtakos turi tokie kriterijai kaip gamintojas, televizoriaus dydis, ekrano tipas, raiška, įvairios vaizdo gerinimo funkcijos, ar yra Smart TV, papildomų galimybių suteikiančios funkcijos ir kt. Natūralu, jog naujesni, modernesni ir platų galimybių spektrą siūlantys išmanieji televizoriai kainuoja daugiau. Tačiau tai – ilgalaikė investicija, tad verta investuoti į žiūrėjimo kokybę ir savo komfortą.

Kainos pagal gamintoją

Kiek kainuoja populiariausių gamintojų televizoriai? Štai daugelio mėgiami „Samsung“ kainuoja maždaug nuo 300 iki beveik 5 000 eurų. LG televizorius galite rinktis nuo 200 iki kiek daugiau kaip 5 000 eurų. „Philips“ televizorių kainos varijuoja maždaug nuo 700 iki kiek daugiau kaip 2 000 eurų – kainų diapazonas kur kas mažesnis nei prieš tai minėtų gamintojų. „Sony“ televizoriai kainuoja nuo 900 iki beveik 4 000 eurų. Verta paminėti ir sparčiai simpatijas užkariaujančius „Xiaomi“ – jų kainos varijuoja nuo 400 iki maždaug pusantro tūkstančio eurų.

E. parduotuvėse televizoriams labai dažnai taikomos patrauklios akcijos, leidžiančios puikų prietaisą įsigyti mažesne kaina. Tai ideali proga sutaupyti, tačiau ne kokybės sąskaita, ir mėgautis geriausia žiūrėjimo patirtimi.

Market Rats inf.

Užs. Nr. 825

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video