2024/04/27

 

KAIP IŠSIRINKTI VIRTUVĖS BUITINĘ TECHNIKĄ?

Muresta.lt nuotrauka

Jūsų virtuvės prietaisai jūsų namuose yra viena didžiausių investicijų jūsų kišenei ir jūsų laikui, o tai prilygsta jūsų gyvenimo būdo virtuvėje funkcionalumui. Virtuvės prietaisų pirkimas gali būti nelengva užduotis, kai žiūrite į visas galimybes – nuo ​​energijos taupymo iki aukščiausios klasės dizainerių modelių iki pigių modelių. Kaip pasirinkti? Čia pateikiami patarimai, padėsiantys jums pereiti per pirkimo procesą ir padėti jaustis informuotiems bei pasitikėti savo virtuvės prietaiso pirkimo sprendimais. Buitinės technikos įvairovę galite peržiūrėti muresta.lt

Šaldytuvai: prieš susižavėdami, kaip jis atrodo gražiai, apsvarstykite, kiek kartų jūs ir jūsų šeima gaminate ir valgote iš namų. Didesnėms šeimoms reikės didesnės talpos, taip pat ir galimybės ilgiau išsaugoti maistą. Aukštesnės klasės modeliai, siūlantys dvigubą šaldymą, ant durų montuojamus valdiklius ir energijos vartojimo efektyvumą, gali būti svarbesni jūsų šeimos poreikiams. Nors vienišiai ar tie, kurie daug negamina, gali rinktis dailaus nerūdijančio plieno arba įmontuotą modelį, kuris atrodo fantastiškai, bet kuriam nereikia visų priedų. Taip pat pagalvokite, ar jūsų namuose nereikės atskiros vyno šaldymo saugyklos arba galbūt šaldomų stalčių, kad būtų lengviau pasiekti.

Orkaitės / viryklės: svarstydami apie orkaitę ir viryklę, pagalvokite, kaip paprastai gaminate ir ar esate naujokas, ar patyręs virėjas. Pasirinkta orkaitė ar viryklė gali turėti didelės įtakos tam, kaip gaminate ir ar apsimoka joms šildyti naudojama energija. Konvekcija per įprastą orkaitę paprastai sunaudoja daugiau energijos, tačiau patyrusiems virėjams patinka tolygus karščio pasiskirstymas ir jie paprastai gamina maistą greičiau ir geriau kontroliuojami. Norintiems įsigyti viryklę ar kaitlentę, yra keletas variantų: indukcinė, dujinė ar elektrinė turi savo privalumų ir trūkumų. Dauguma pradedančiųjų virėjų vertina elektrą dėl lėto įkaitinimo, o patyrę virėjai teikia pirmenybę indukcinei viryklei, o galiausiai – dujinėms viryklėms dėl greito įkaitinimo ir gebėjimo gaminti tiksliomis sąlygomis.

Vėdinimo sistema: viena jūsų virtuvės sritis, apie kurią pamirštama, kai galvojate apie prietaisus, yra vėdinimo sistema. Viršutiniai gartraukiai arba traukos sistemos, kurios yra integruotos į stalviršį arba kaitlentę, puikiai tinka, kad vaizdas būtų netrukdomas. Priklausomai nuo jūsų viryklės ar kaitlentės dydžio ir jei turite integruotą grilių, kepsninę, degiklius ir kitus kaitinimo elementus, gali padidėti vėdinimo sistemų poreikis virš galvos. Taip pat ištirkite savo mėgstamą prietaisų gamintoją ir sužinokite, kokio tipo vėdinimo sistema rekomenduojama jūsų virtuvei.

Muresta.lt inf.

Užs. Nr.812

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video