2024/04/24

 

PASO AR TAPATYBĖS KORTELĖS – NORS IR RYTOJ

Neringos Butkevičiūtės nuotrauka

Nuo birželio 13 d. vilniečiai pasą ir asmens tapatybės kortelę bendra tvarka gali užsisakyti tik iš anksto rezervavę vizitą. Klientų aptarnavimas Migracijos departamento Vilniaus skyriuje gyva eile stabdomas.
Kokia situacija Kupiškyje, ar gyventojai, norintys pateikti prašymą dėl paso arba asmens tapatybės kortelės, turi stumdytis eilėse?

Jurga BANIONIENĖ

„Dėl nesibaigiančio piliečių antplūdžio ir poreikio suvaldyti klientų srautus esame priversti laikinai sustabdyti klientų aptarnavimą gyva eile Vilniaus mieste. Klientams, kurie pageidauja skubiau patekti į Migracijos departamentą, siūlome vykti į Migracijos departamento skyrius kituose miestuose, kur piliečiai ir toliau aptarnaujami gyva eile. Atsiprašome už laikinus nepatogumus.
Kituose Migracijos departamento skyriuose Lietuvos Respublikos piliečiai asmens dokumentų klausimais aptarnaujami ir pagal išankstinę rezervaciją, ir atvykę gyva eile“, – rašoma Migracijos departamento atsiųstame komentare.
Gyvos eilės galimybė išlieka tik norintiems Vilniaus padalinyje pasą užsisakyti ypatingos skubos tvarka – t. y. tą pačią dieną.

Plačiau skaitykite birželio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video