2024/03/28

 

„NEMATOMI“ RANDAI: NAUJAUSIOS TECHNOLOGIJOS ESTETINĖJE MEDICINOJE

Svplastic.com nuotrauka

Žmonės dėl skirtingų priežasčių vis dažniau pasirenka estetines operacijas. Pažangios medicininės technologijos leidžia džiaugtis ne tik efektyviais rezultatais, bet ir nepastebimais ar vos pastebimais pooperaciniais randais. Šiame straipsnyje trumpai aptarsime keletą stipriai patobulėjusių operacijų, kurių metu inovatyvia technologija atliekami operaciniai pjūviai.

Nesudėtingos „vieno pjūvio“ operacijos

Ne visos estetinės procedūros reikalauja sudėtingų ir gilių pjūvių ar dūrių. Pavyzdžiui, pilvo liposakcija gali būti atliekama taikant vietinę nejautrą, kai riebalų nusiurbimas atliekamas nedideliuose kūno ploteliuose. Riebalai nusiurbiami atlikus mažus, apie 1 cm dydžio pjūvius. Siurbimui naudojamos kiuretės – tuščiaviduriai nerūdijančio plieno vamzdeliai sujungti su specialiu siurbliu.

Kita novatoriška operacija, kuri šiandien leidžia pasiekti itin natūralių rezultatų – krūtų didinimas implantais. Tai bene viena populiariausių plastinių operacijų, todėl procedūros technologija yra itin pažengusi. Operacijos metu pjūviai gali būti atliekami net keliose vietose:

  • po krūtimi;
  • pažastyje;
  • areolėje (aplink spenelį).

Atsižvelgęs į paciento lūkesčius, patyręs chirurgas išrinks efektyviausią pjūvio vietą, per kurią bus įdedami implantai. Siekiant efektyvesnio rezultato, po procedūros patariama pjūvio vietą tepti specialiai randams skirtu tepalu. Svarbiausia laikytis visų gydytojo nurodytų rekomendacijų, kurios užtikrins vos pastebimą randą.

Inovatyvios sudėtingesnės operacijos

Tam tikri kūno pokyčiai gali sumažinti pasitikėjimą savimi. Norint susigrąžinti komfortišką gyvenimą ir pasitikėjimą savo kūnu, kartais prireikia sudėtingesnių estetinių operacijų. Pavyzdžiui, suglebęs, formą praradęs pilvas gali būti atstatomas atliekant pilvo sienos plastiką.

Priklausomai nuo norimo rezultato, pilvo sienos plastika trunka apie 2–5 valandas. Procedūros metu daromas pusmėnulio formos pjūvis, o virš gaktos ir šonkaulių atkeliama oda, susiuvant tiesiuosius raumenis. Profesionali pjūvio technika užtikrina, kad liks vos pastebimas randas, kuris bus „patogioje“ vietoje – bikinio zonoje.

Taigi, patyrę profesionalai ir naujos medicininės technologijos leis pasiekti efektyviausią pooperacinį rezultatą. Svarbu paminėti, kad galutiniam rezultatui įtaką daro paciento odos elastingumas, fizinis aktyvumas ir mitybos įpročiai. Svarbiausia nuosekliai laikytis gydytojo nurodytų rekomendacijų.

Svplastic.com inf.

Užs. Nr. 698

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video