2024/04/30

 

NORITE ATSINAUJINTI BŪSTĄ, NUO KO PRADĖTI?

Seospiders nuotrauka

Namai tikriausiai yra didžiausia investicija. Taigi tinkamai prižiūrėti savo namus būtina norint užtikrinti jų vertę ir suteikti saugų prieglobstį vietą ir jūsų šeimai. Tad kas nutinka, kai reikia atlikti skubius būsto pertvarkymo ar remonto darbus, bet tam nėra pakankamai lėšų? Paskola remontui yra geras pasirinkimas, norint pasirūpinti savo gyvenamąja vieta.

Paskola renovacijai – kas tai?

Paskola renovacijai yra specialios paskirties paskola – Jūs skolinatės pinigus, kad atnaujintumėte savo turtą (namą, butą ir pan.). Iš esmės renovacija turėtų padidinti turto vertę arba bent jau užkirsti kelią jo praradimui. Šiame kontekste paskola remontui gali būti traktuojama kaip investicijų paskola, nes būsto vertė po renovacijos darbų turėtų padidėti. 

Dėl prasto kreditingumo ne kiekvienas klientas gali tikėtis teigiamo sprendimo gauti paskolą. Kiekvienam bankui bus svarbios stabilios, geros pajamos ir stabilus darbas. Tad jei klientas turi prastą kredito istoriją, jis turėtų pagalvoti apie kitą sprendimą. Tuomet naudingas sprendimas gali būti galimybė pasinaudoti nebankinio sektoriaus paslaugomis.

Greitosios paskolos internetu

Greitųjų paskolų rūšis – paskola remontui išsimokėtinai suteikia galimybę gauti reikiamą pinigų sumą į savo sąskaitą vos kelių mygtukų paspaudimu. Pateikus reikiamą informaciją, pasirinkta kredito bendrovė, įvertina pareiškėjo kreditingumą ir išmoka norimą sumą būsto remontui. Pagrindiniai šios paslaugos privalumai – greitis bei žinoma, lanksčios sutarties sąlygos. Tad savo būsto renovacijos darbus galėsite pradėti nedelsiant.

Kaip apskaičiuoti reikalingą pasiskolinti sumą?

Renovacijai reikalinga paskolos sumapriklauso nuo darbų masto ir numatomos jų kainos. Prieš rinkdamiesi paskolą, atidžiai suskaičiuokite visas išlaidas. Jos gali apimti:

  • Medžiagų kainą;
  • Atlygį už profesionalų paslaugas;
  • Teritorijos paruošimo ir valymo išlaidas;
  • Poreikį išsinuomoti pakaitines patalpas;
  • Papildomo transporto nuomą.

Taip pat būkite pasirengę tam, kad gali atsirasti netikėtų išlaidų, kurios padidins numatomas išlaidas, pvz., 10% ar daugiau. 

Galvojant apie paskolą namų remontui visada verta pamatuoti savo ketinimus ir pritaikyti paskolos sumą pagal savo galimybes. Jei mūsų uždarbis nedidelis, verčiau rinktis paskolos sumą paskirstyti patogiomis įmokomis ir pasirinkti jas atiduoti per ilgesnį laiko tarpą.

Seospiders inf.

Užs. Nr. 682

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video