2024/04/20

 

VASAROS TURIZMO SEZONAS. AR YRA KO LAUKTI?

Adomynės dvaras – vienas iš gausiai turistų lankomų rajono objektų. Nuotrauka iš Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro archyvo

Iki vasaros liko dvi savaitės. Tradiciškai prasidės ir naujas turizmo sezonas. Birželio 4 dieną prie Kupiškio marių visus kvies vasaros sezono atidarymo šventė.
Kaip pasirengta priimti turistus, ar laukiama tiek jų, tiek vietinių, kokios naujovės? Apie tai kalbėjomės su Turizmo ir verslo informacijos centro direktore Lidija Vasiliauskiene.

Jurga BANIONIENĖ

Nors turizmo sezonas prasideda birželio 1 dieną, anot pašnekovės, įvairi veikla vyko ir iki tol. Dalyvauta tarptautinėje turizmo parodoje „Adventur“, organizuotos pažintinės kelionės. Jau sulaukta ir turistų grupių, kurios buvo atvažiavusios pakeliauti po Kupiškį, dalyvavo edukaciniuose užsiėmimuose, aktyviai rezervuoja juos ir vasaros laikotarpiui.

„Turizmo sezono pradžią šiemet paminėsime Kupiškio kultūros centro organizuojamame renginyje „Tavo vasaros pradžia“ birželio 4 dieną prie Kupiškio marių. Ten pristatysime savo sezono naujienas, bendrausime su lankytojais, kviesime keliauti po Kupiškį, organizuosime prekybos ir pramogų mugę.
Kadangi sezoną šiemet pradedame su naujais padaliniais ir truputį išplėtę savo veiklą Adomynės dvare ir Palėvenės vienuolyje, tai iki vasaros sezono ir buvome užsiėmę tuo, kad galėtume pasiūlyti kažką naujo šiuose padaliniuose.

Plačiau skaitykite gegužės 17 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Sveiki, kupiskis faina grazu, bet zmones labai jau sukiauleja. Susiradai tuscia vietele prie mariu, galvoji pasedesi pailsesi ,savaitgalis. Nieko panasaus greit tau ant galvos prades lipti kaip manau vietiniai aborigenai . Vietos aplink tuscia kiek nori prie mariu bet aborigenai ne nekriukteleja isikuria per kelis metrus nuo taves. Gaila, liudna kiauliska.

Rekomenduojami video