2024/04/25

 

SUDEGĖ VONIOS KAMBARYS

Gegužės 10 d. vakarą ugniagesiai skubėjo į Kupiškio seniūnijos Paketurių kaimą. Gautas pranešimas, kad gaisras kilo individualiame name, Lauko gatvėje.

Jurga BANIONIENĖ

Apie kilusį gaisrą name pranešta 20 val. 56 minutės. Pasak Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiojo specialisto Vytauto Kazlausko, atvažiavus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, degė antrame namo aukšte įrengtas vonios kambarys. Gyvenamasis namas mūrinis, stogas dengtas šiferiu. Dūmų detektorius įrengtas. Ugnį pavyko greitai suvaldyti.

„Per gaisrą išdegė plastikinės sienos apdailos lentelės, aprūko patalpos. Sulieta pirmo aukšto dalis patalpų. Karštis buvo juntamas ir koridoriuje, ir kitame kambaryje, teks keisti ne tik vonios, bet ir kitus langus. Taip pat – ir kamino įdėklą, nes nuo jo turbūt gaisras ir kilo. Gaisrą pastebėjo pati namo gyventoja, garbaus amžiaus moteris, ji paskambino dukrai, ši atvažiavusi pamatė, kad dūmų yra jau ir pirmame namo aukšte. Iškvietė ugniagesius“, – sakė V. Kazlauskas

Anot pašnekovo, tos pačios dienos vakarą, apie 17–18 valandą, namo gyventoja kūreno krosnį kaitresnėmis malkomis. Tikėtina, kad gaisro priežastimi ir tapo dūmtraukio gedimas.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video