2024/04/28

 

STRIJOS IR CELIULITAS – KAIP TAI PANAIKINTI?

Bio Oil nuotrauka.

Strijos ir celiulitas yra gana dažna odos problema, tačiau svarbu nepamiršti, jog yra nemažai priemonių, kurios gali padėti, jeigu susidūrėte su tokia situacija. Odos aliejus, masažuokliai, cukraus šveitikliai, kremai nuo strijų, standinamieji kūno sviestai – šios ir kitos priemonės gali būti išsigelbėjimas toms, kurios nori sumažinti arba panaikinti celiulitą ir strijas.

Jeigu ir jus šiuo metu domina tokio tipo priemonės bei įvairūs kūno priežiūros būdai, skaitykite toliau ir sužinokite, kaip geriausiai ir lengviausiai galite pasirūpinti savo oda.

Odos aliejus – išskirtinė pagalba kiekvienai

Odos aliejus yra viena iš dažniausiai naudojamų priemonių, kurios padeda sumažinti arba išvengti celiulito, strijų ir kitų odos netolygumų. Paprastas odos aliejaus naudojimas ir lengvai įsigerianti sudėtis gali padėti palengvinti odos priežiūros rutiną ir pasiekti norimų rezultatų be didelių pastangų.

Vienas iš populiariausių odos aliejų pavyzdžių yra Bio Oil prekės ženklo produktai, kurį jau seniai pamėgo daugybė pirkėjų. Pavyzdžiui, Bio Oil odos aliejus kūnui ir veidui yra sukurtas būtent taip, kad pagerintų odos išvaizdą, padėtų išvengti strijų (ypač naudinga nėštumo metu), švelnintų bei drėkintų odą ir suvienodintų jos atspalvį. Argi tai nėra tobulos odos receptas? Tokios priemonės puikiai tinka ir sausos odos savininkėms, todėl įvairūs augalų ekstraktai ir vitaminai padės pamiršti nemalonias odos problemas.

Kūno masažuokliai strijoms ir celiulitui

Ar kažkada pagalvojote, kad jūsų kūno priežiūros rutinai trūksta odos masažuoklio, kuris padėtų pasiekti norimų rezultatų? Jeigu dar nebandėte masažuoklio, tada skaitykite toliau ir sužinokite apie tokio tipo prietaisų naudą.

Visų pirma, tokios priemonės veikia paprastu vakuumo principu, kuris nesukuria jokio nepatogumo naudojimo metu, todėl tai tiks kiekvienai. Lengvumo ir patogumo taip pat prideda tai, kad kūno masažuoklius galite naudoti kiekvieną dieną, net ir tada, kai tiesiog ilsitės namie arba tiesiog turite kelias laisvas minutes ir galite pamasažuoti kojas ar kitas kūno vietas.

Žinoma, toks prietaisas tinka ne tik toms, kurias labiau kankina strijos ar celiulitas. Ar šiuo metu nepatinka nedideli iškilimai ant kojų ar kitose vietose? Tada tiesiog išsirinkite norimą kūno aliejų, pradėkite masažuoti norimą kūno vietą su sukamaisiais judesiais. Taip, tai yra taip paprasta ir lengva. Naudokite kūno masažuoklį kelis kartus per savaitę ir greitai pastebėsite patinkančius rezultatus.

Kūno šveitikliai odos elastingumui ir stangrumui

Jeigu ieškote priemonės, kuri būtų skirta būtent odos elastingumui ir stangrumui, jums puikiai tiks kūno šveitikliai. Jie ir toliau išlieka ypatingai populiariomis kūno priežiūros prekėmis dėl malonių kvapų ir gerų rezultatų, kurie tikrai nudžiugins kiekvieną.

Taigi, ką iš tikrųjų daro tokios priemonės kaip kūno šveitikliai? Jie gali lengvai pašalinti negyvas odos ląsteles nuo kojų paviršiaus ir taip padėti odai regeneruotis. Taip užtikrinsite, kad oda ilgai bus jaunatviška ir švelni, lengvai pagerinsite kraujotaką, o patinkanti pasirinkto šveitiklio spalva ir kvapas tikrai pagerins nuotaiką kiekvienai.

Ar jau išsirinkote sau tinkamiausią odos priežiūros priemonę strijoms ir celiulitui? Jeigu dar neatradote kažkokios priemonės ar jų rinkinio, kas tiktų būtent jūsų būklei, populiarūs odos aliejai ir masažuokliai gali būti puiki pradžia. Tiesiog skirkite kelias minutes per dieną ir greitai pastebėsite malonų progresą, kuris suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir kiekvieną dieną norėsite vaikščioti su trumpesniais sijonais ar šortais ir taip rodyti švelnias bei glotnias kojas.

Bio Oil inf.

Užs. Nr.533

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video