2024/04/19

 

ŽAIDIMŲ AIKŠTELĘ UŽVALDĖ KETURKOJAI

Jaunimo gatvės namo gyventoja piktinosi, kad į šią žaidimų aikštelę baisu išleisti vaikus, nes visur pilna šunų ekskrementų. Autorės nuotrauka

Į redakciją paskambino Kupiškio Jaunimo gatvės gyventoja. Moteris piktinosi gyvūnų turinčių kupiškėnų neatsakingumu. Vaikų žaidimo aikštelė ir teritorija aplink ją pavirto šunų tuštinimosi vieta. Didžiausia bėda, kad keturkojų šeimininkai nesurenka ekskrementų.
Kas šunų šeimininkus išmokys kultūros – klausimas, į kurį atsakymo dar nėra.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškėnė Rita pasakojo, kad kiek tolėliau nuo pirmu numeriu pažymėto Jaunimo gatvės daugiabučio namo yra vaikų žaidimo aikštelė. Ten pastatytos sūpynės, smėlio dėžė.

„Problema tokia, kad čia yra šunų vedžiojimo takai. Ten tikras išmatų laukas. Vaikų negali išleisti į aikštelę pažaisti, nes jie tuoj pat įtapoja į tuos šunų paliktus ekskrementus. Anūkai pas mane atvažiuoja, negaliu jų vienų išleisti net ant sūpynių pasisupti, taip patogu būtų, nei automobilių, nieko, bet iškart įlips“, – mintis dėstė pašnekovė.

Plačiau skaitykite balandžio 21 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • IKI NEBUS NUBAUSTAS PINIGINE BAUDA BENT VIENAS EKSKREMENTŲ NESURINKĘS ŠUNS SAVININKAS, REZULTATŲ NEREIKIA TIKĖTIS. YRA GRIEŽTAS STRAIPSNIS, TIK tie funkcionieriai kuriems priklauso kontroliuoti ir bausti kažkodėl nenori, o gal ir tingi tuo užsiimti. O padėtis tokia pat ne tik Jaunimo gatvėje, bet ir visam Kupišky.
    P.S. aTLEIDO KOMUNALININKŲ VADĄ, LYG TAI NESUSITVARKANTĮ, IR PASTATĖ NAUJĄ, DEJA, DAR LABIAU NESUSITVARKANTĮ.

Rekomenduojami video