2024/04/29

 

GREITAS IR NEBRANGUS AUTOMOBILIŲ REMONTAS

„Autodraivas“ nuotrauka

Reikalingas skubus automobilio remontas? UAB „Autodraivas“ autoservisas Panevėžyje pasirūpins visais dažniausiai pasitaikančiais gedimais bei užtikrins geras remonto paslaugų kainas. Skaitykite šį straipsnį toliau ir sužinokite apie teikiamas automobilių bei kitų transporto priemonių taisymo paslaugas bei nepraleiskite progos pasinaudoti neeilinėmis galimybėmis!

Platus paslaugų asortimentas

Kiekvienas automobilis dažniau ar rečiau genda ir remonto išlaidos yra neišvengiamos. Gera žinia ta, jog jos gali būti gerokai mažesnės laiku kreipiantis dėl gedimų. Visai panašiai kaip ir su sveikata – atidėliojami susirgimų gydymai tampa sudėtingesni, tad panašiai yra ir automobiliui. Jeigu pastebite pirmuosius automobilio gedimų požymius – nedelsdami kreipkitės į mechanikus pagalbos.

„Autodraivas“ autoserviso specialistai pasirūpins kone visų gedimų sklandžiu taisymu. Visuomet rekomenduojama atvykti išankstinei apžiūrai, kurios metu bus nustatyta, kokie gedimai būdingi Jūsų transporto priemonei ir kokių tiksliai išlaidų jų taisymas gali pareikalauti.

Jūsų dėmesiui pristatomos šios taisymo paslaugos:

  • žibintų reguliavimas;
  • padangų keitimas;
  • ratų balansavimas ir montavimas;
  • variklių, turbinų remontas;
  • stabdžių sistemos ir sankabos remontas;
  • važiuoklės remontas;
  • kitos būtinosios taisymo paslaugos.

Taisomi ne tik automobiliai, bet ir mikroautobusai, didesnių gabaritų transporto priemonės. Esant poreikiui, gali būti suteikta skubi pagalba kelyje septynias dienas per savaitę, bet kuriuo paros metu. Taip pat galima pakaitinių automobilių nuoma, kuomet galite išsirinkti iš plataus pakaitinių automobilių asortimento.

Moderni taisymo įranga ir specialistų profesionalumas

Visi autoserviso darbai yra patikimi ir kokybiški, atliekami taikant modernią taisymo įrangą. Dirbantys profesionalai yra skirtingų sričių specialistai, atliekantys savo darbus su atsakomybe, todėl viskas vyksta skaidriai ir suteikiant reikiamas darbų garantijas. Klientas visuomet galės būti užtikrintas aukšta paslaugų kokybe.

Lojalumo programa įmonėms

Jeigu atstovjaute įmonei ir norite greičiau bei lengviau taisytis automobilius, yra tokia galimybė. Pasirašius sutartį su autoservisu tampate nuolatiniais ir ištikimiausiais klientais, kuriems yra suteikiama speciali lojalumo programa su šauniomis paslaugų kainų akcijomis. Panevėžio mieste taip pat galima automobilių nuo durų iki durų pristatymo paslauga, kai nereikia niekuo rūpintis patiems. Ilgai laukti sutaisyto automobilio nereikės, nes pateksite beveik be eilės.

Atvykite į „Autodraivas“ autoservisą nelaukdami ir čia dirbantys patyrę meistrai kaipmat pasirūpins Jūsų transporto priemone! Pristatomos geros remonto paslaugų kainos ir užtikrinami kokybiški darbai su atsakomybe.

„Autodraivas“ inf.

Užs. Nr.498

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video