2024/04/19

POLIKLINIKOS VADOVAS GRĮŽTA Į ROKIŠKĮ

Padirbėjęs vos daugiau nei metus, Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centrą palieka direktorius Raimundas Martinėlis. Jis grįžta į Rokiškį, laimėjęs konkursą, vėl vadovaus šio rajono ligoninei. R. Martinėlis jos direktoriumi buvo iki tol, kol pasuko į politiką ir tapo Seimo nariu.

Jurga BANIONIENĖ

R. Martinėlis nebuvo linkęs plačiau kalbėti apie darbo pokyčius. Kol neatliktos visos įdarbinimo procedūros, nei kada pradės eiti Rokiškio rajono ligoninės direktoriaus pareigas, nei kada atsisveikins su Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centru, dar nežino.
Vis dėlto jis užsiminė apie priežastis, nulėmusias sprendimą dalyvauti konkurse Rokiškio rajono ligoninės direktoriaus pareigoms eiti.

„Visokių yra gyvenimo planų, viskas keičiasi ir vienoje vietoje nestovi. Gal dabar jaunimas aktyvesnis keisdamas darbą, dalyvauja konkursuose. Negali pasakyti, kad laimėjai konkursą ir visada toje vietoje dirbsi, atsiranda vienokių ar kitokių problemų ir apsisprendimų. Baigėsi Rokiškio ligoninės direktoriaus kadencija, pamačiau skelbimą ir nutariau dalyvauti. Darbas arčiau namų. Bet dirbti Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centre buvo gerai, kolektyvas puikus, geri santykiai buvo ir su rajono vadovybe, Tarybos nariais, darbas vyko sklandžiai“, – teigė R. Martinėlis.

Plačiau skaitykite balandžio 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Į Rokiškį- tinkamiausiais kelias nemažai daliai politikų .

  • Sklinda kalbos, kad sekantis paspc vadovas bus žinomiausias Kupiškio veterinaras p. Dainius. Raudonas kryželis ar mėlynas, vis tiek kryželis, tiks.

Rekomenduojami video