2024/04/24

 

AKIŲ KAUKĖS – GERAM MIEGUI IR KITIEMS PANAUDOJIMAMS

Ne paslaptis, kad visi siekiame patogaus, kokybiško, ilgo, sveiko ir malonaus gyvenimo, na,  o tam, kad jis toks ir būtų, skirti tūkstančiai įvairių priemonių, kurias galime įsigyti fizinėse bei internetinėse parduotuvėse. Viena tokių priemonių yra ir akių kaukės. Šis, lengvutis ir nedidelis, nuo kelių iki keliolikos eurų kainuojantis stilingas aksesuaras, tikrai yra vertas atsidurti kiekvieno iš jų miegamajame. Kodėl? Dėl daugybės įvairių priežasčių.

Bus lengviau užmigti

Kaip žinia, kiekvienas iš mūsų norime jaustis puikiai, o rytą sutikti kupini energijos bei žvalumo, kad turėtume jėgų įveikti suplanuotos dienos darbus. Tačiau, ar taip ir bus, priklausys nuo daugybės įvairių veiksnių. Ir vienas svarbiausių yra pakankama nakties miego trukmė. Suaugusiems žmonėms, priklausomai nuo amžiaus ir kitų veiksnių, rekomenduojama miegoti po 6 – 7 valandas. Tačiau ypač didelė dalis suaugusių žmonių nepaskiria  tiek laiko miegui dėl vienos paprastos priežasties: atgulę į lovą,  dar ilgai negali užmigti. Taigi, su šia problema susiduriantiems, labai svarbu ieškoti būdų, kaip greičiu užmigti. Gera žinia ta, kad sprendžiant šią problemą, galima pasitelkit įvairias priemones ir akių kaukės yra vien jų. Akių kaukė garantuos, kad jūsų  nebetrikdys šviesos šaltiniai, o tai leis greičiau atsipalaiduoti, nurimti bei užmigti.

Sumažins trikdžių tikimybę miego metu

Visgi, jei norime iš ryto nubusti žvalūs ir energingi, turime ne tik pasirūpinti, kaip greičiu užmigti atgulus vakare į lovą, bet ir pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte išvengti trikdžių, kurie galėtų pakenkti miego kokybei. Jūsų sutuoktiniui pakanka nakties metu įžiebti ant stalelio esantį šviestuvą, kad iš jo sklindanti šviesa jus pažadintų ir sutrikdytų jūsų poilsį. Tačiau to tikrai pavyks išvengti, jei miego metu bus dėvima kaukė – joks šviesos šaltinis neišbudins jūsų.

Kokybiškesnis miegas bet kur ir bet kada

Vis dėlto, ne paslaptis ir tai, kad daugelis iš mūsų šiandien esame tokie užimti, kad ypač daug laiko tenka praleisti ir ne namuose ir atsisakyti įprasto miego režimo: kartais tenka miegoti ir atgauti jėgas ne kaip yra rekomenduojam (nuo 22.00 valandos vakaro), o tiesiog tuomet, kai lieka tam laiko. Taigi, tokiais atvejais ypač praverčia akių kaukės: visai nesvarbu, kokia transporto priemone keliausite (traukiniu, lėktuvu, autobusu, automobiliu), ar tiesiog būsite nepakankamai užtemdytoje aplinkoje, naudojant šią priemonę, užmigti bus kur kas lengviau.

Ne tik miegui…

Ir nors akių kaukės pirmiausia asocijuojasi su galimybe greičiau užmigti ir geresne miego kokybe, dėmesį verta atkreipti į tai, kad šis stilingas aksesuaras gali būti naudojamas ne tik vardan šių tikslų. Akių kaukės puikiai pasitarnaus ir norint paįvairinti meilės žaidimus. Uždenkite akis kauke, o partneriui, leiskitės imtis veiksmų, apie kuriuos žinos tik jis…

Taigi, kaip matyti, akių kaukę verta įsigyti dėl daugybės įvairių priežasčių. Šis stilingas aksesuaras ne tik papildys jūsų įvaizdį miego metu, bet ir svarbiausia – padės greičiau atsipalaiduoti ir užmigti, o užmigus – užtikrins,  kad įvairūs šviesos šaltiniai nepertrauks jūsų poilsio. Dar daugiau, akių kaukė puikiai pravers ir tuomet, kai būsite toli nuo namų – turėdami laisvo laiko, sudarysite geresnes sąlygas kokybiškam poilsiui. Na, o, taip pat, akių kaukė puikiai pasitarnaus ir meilės žaidimų metu – bus daugiau netikėtumo, paslapties ir intrigos. Tad išsirinkite akių kaukę kokybiškesniam ir įdomesniam gyvenimui jau dabar. Daugiau apie jas sužinosite adresu https://www.cupid.lt/akiu-kaukes.html.

„Market Rats“ inf.

Užs. Nr.411

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video