2024/04/29

 

PROFESIONALI BURNOS CHIRURGIJA VILNIUJE

Jeigu susiduriate su nemaloniu dantų skausmu ir kitomis problemomis, daug padės patyrusių gydytojų atliekama burnos chirurgija Vilniuje. Dental P.R.O. skirtingų sričių odontologai dirba nenuilsdami pagal pačius įvairiausius pacientų poreikius ir yra pasirengę rūpestingai aptarnauti Jus bei užtikrinti nepriekaištingą odontologinių procedūrų kokybę. Visa tai suteikiama palankiomis kainomis ir visuomet skubiai.

Dantų rovimas greitai ir be skausmo

Vienos iš dažniausiai burnos chirurgijos atliekamų procedūrų yra danties rovimas. Iš tiesų ši procedūra nėra tokia baisi, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Be abejonės, malonumas tai menkas, tačiau su nuskausminamaisiais vaistais skausmo beveik nejausite. Kartais skausmai dar gali pasireikšti ir po danties rovimo, bet paprastai jie per 3–4 dienas praeina. Jeigu skausmą jaučiate ir ilgiau, kreipkitės pakartotinai į gydytoją.

Burnos chirurgai užsiima tiek per daug smarkiai pažeistų ir nebepataisomų nuolatinių dantų šalinimu, tiek protinių dantų šalinimu, taip pat retinuotų (susiformavusių, bet taip ir neišdygusių dantų) šalinimu, atlieka kitas procedūras, kai reikia pašalinti nebereikalingus dantis.

Kaip šalinami dantys?

Dantų šalinimo procedūros yra ganėtinai paprastos ir dažnai praeina sklandžiai ir greitai. Dental P.R.O. odontologijos klinikoje dantis šalina patyrę burnos chirurgai, naudojantys specialius įrankius, todėl užtikrinamas tokių procedūrų profesionalumas. Aplinkiniai audiniai lieka nepažeisti, dantenos irgi. Kartais po rovimo procedūros dar gali būti dedamas specialus implantas, kuris padeda sutrumpinti gijimo bei protezavimo laiką.

Žandikaulių rekonstrukcija

Burnos chirurgai ne tik šalina nereikalingus dantis, bet ir rūpinasi užtikrinti viską, ko reikia taisyklingam sąkandžiui. Atliekamos sinuso pakėlimo procedūros, persodinami kaulų blokai, regeneruojami kaulai, atliekama minkštųjų audinių augmentacija ir kitos chirurginės procedūros pagal poreikius.

Sudėtingoms burnos chirurgijos procedūroms yra naudojamos lazerinės gydymo technologijos ir kita moderni įranga, leidžianti atlikti viską greitai, beveik neskausmingai, itin tiksliai ir patikimai.

Kreipkitės į klinikos specialistus, jeigu reikalingos kokybiškos burnos chirurgijos operacijos. Jau visai netrukus vėl galėsite mėgautis tvarkingais ir gražiais dantimis.

We Deliver inf. 

Užs. Nr.213

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video