2024/04/20

 

KOMISARIATO ATASKAITA – VĖL PER KOMPIUTERIŲ EKRANUS

Vasario 4 dieną vyko Kupiškio rajono policijos komisariato 2021 m. veiklos pristatymo renginys. Jau antrą kartą praėjusių metų darbus, pasiektus veiklos rezultatus pareigūnai aptarė nuotoliniu būdu. Apžvelgta kriminogeninė situacija, kalbėta apie prioritetines 2022 metų veiklos kryptis. Paskelbtas pilietiškiausias rajono gyventojas, saugiausia seniūnija ir bendruomenė, aktyviausi policijos rėmėjai.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio rajono policijos komisariato 2021 metų veiklą pristatė viršininkas Gintautas Misiūnas. Pasak jo, per praėjusius metus užregistruotų įvykių policijos registruojamų įvykių registre skaičius išaugo. Tai susiję su COVID-19 saviizoliacijos patikrinimais.

Policijos pajėgų reagavimo į A, B ir C kategorijos įvykius analizė byloja, kad į visus reaguota operatyviai – 99 procentais.

„Kupiškyje registruotų nusikalstamų veikų, kasmet, žiūrint per penkerius metus, skaičius mažėja. Žvelgiant į nusikalstamų veikų pasiskirstymą, trejete lyderiauja smurtas artimoje aplinkoje, antrą vietą pagal registruojamas veikas užima neblaivūs vairuotojai, trečioje yra vagystės“, – kalbėjo G. Misiūnas.

Plačiau skaitykite vasario 8 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video