2024/03/28

 

MOKYMAI „SKAITMENINĖS RINKODAROS ĮRANKIAI 2022 M.“

Skaitmeninė rinkodara – pati galingiausia rinkodaros priemonė, kuri pasižymi unikalia savybe, ji gali būti transformuojama atsižvelgiant į tai, kokie Jūsų numatyti tikslai ir kokia Jūsų pagrindinė auditorija. Viena iš priežasčių, kodėl skaitmeninė rinkodara šiandien didinant verslo žinomumą ir pardavimus užima tokią svarbią vietą, yra jos nedidelė kaina. Tai labai svarbus privalumas, kuris aktualus ir smulkiam, ir stambiam verslui ar organizacijoms, kurios siekia būti matomos ir nori susikurti gerą įvaizdį.
Mokymuose sužinosite:
– skaitmeninės rinkodaros strategijos kūrimo principus;
– svarbiausius skaitmeninės komunikacijos įrankius ir jų naudojimo galimybes;
– pagrindinius veikimo principus;
– naujausias vartotojų pasiekiamumo tendencijas;
– praktinius patarimus, kaip optimizuotai valdyti įvairius įrankius;
– kaip tinkamai komunikuojant didinti pardavimus;
– kaip sekėjus paversti lojaliais savo prekės ženklo, produkto ar paslaugos ambasadoriais.
Visi mokymų dalyviai gaus mūsų komandos paruoštą gidą, su kuriuo skaitmeninės rinkodaros strategijos rengimas ir įvairių įrankių praktinis panaudojimas bus daug lengvesnis. Taip pat visi mokymų dalyviai gaus nemokamą pusės valandos individualią konsultaciją skaitmeninės rinkodaros klausimais.
Visos dienos mokymų kaina – 95,00 Eur asmeniui.
Mokymų pertraukėlių metu dalyviai bus vaišinami užkandžiais ir pietumis.
Mokymų dalyviai bus aprūpinti respiratoriais.
Rodyklė į mokymų registraciją:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScS3vjRNGUF7UKo9oGbIMKxqhsebAVgaLYIlyu1keV_9sctIw/viewform?usp=sf_link

Lektorė Kristina Beinorytė apie save:
Esu Kristina. Save drąsiai vadinu komunikacijos ir rinkodaros eksperte. Beveik 10 metų dirbu pardavimų, komunikacijos ir rinkodaros srityse. Pirmas mano darbas buvo nekilnojamojo turto pardavimų ir nuomos srityje, o paskutinis mano samdomas darbas buvo turizmo ir verslo informacijos centre, kuris teikė ne tik viešąsias paslaugas, bet ir daug komercinių paslaugų (projektų rengimas, lauko reklama, ekskursijų organizavimas, kelionių paketų pardavimas, prekyba, tiek fizinė, tiek elektroninė, užkandinės veikla, pramoginis traukinukas ir didelis pramogų ir sporto kompleksas ant Kalitos kalno (atrakcionai ir slidinėjimas), Anykščiuose. Trejus metus dirbau tos įstaigos direktore. Visas pardavimų ir rinkodaros strategijas kūriau pati ir nuolat atstovavau miestui įvairiose televizijose, radijo laidose, spaudoje, parodose, konferencijose ir kt. Vadovavau ne tik administracijai, bet ir Pramogų ir sporto centro „Kalita“ visam techniniam ir pagalbiniam kolektyvui tiesiogiai. Vedžiau ir dabar vedu konsultacijas ir mokymus pardavimų, klientų aptarnavimo, motyvacijos ir rinkodaros temomis. Turiu ilgametę patirtį verslo misijose ir B2B kontaktų mugėse. Esu sertifikuota gidė. Stipriai domiuosi pardavimais ir rinkodara, nuolat tobulinuosi šiose srityse.
Šiuo metu turiu savo reklamos agentūrą. Organizuoju ir įgyvendinu reklamines kampanijas, padedu verslams kurti socialinių tinklų turinį, bendradarbiauju su žiniasklaida ir televizija, fotografais, videografais, influenceriais (nuomonės formuotojais), ruošiu pranešimus spaudai. Esu sertifikuota SEO specialistė, puikiai išmanau kitus skaitmeninės rinkodaros įrankius.
Mokymai vyks 2022 m. vasario 8 d. kavinėje-viešbutyje „Janta“ adresu: Kikonių g. 10, Aleksandrijos k., Kupiškis, nuo 10 iki 17 val.

Užs. Nr 140

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video