2024/04/25

 

ĮVYKO REGIONINIS „DAINŲ DAINELĖS“ KONKURSAS

Trečiadienį į Kupiškio meno mokyklą suvažiavo dainorėliai iš Biržų, Pasvalio, Rokiškio, prie jų prisijungė ir kupiškėnai. Vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė 2022“ antras etapas. Regioniniame konkurse pasirodė 103 dalyviai, juos rengė 19 vadovų. Ši „Dainų dainelė“ – jau 25-oji.

Dainorėlių pasirodymus vertino kompetentinga komisija, kurioje dirbo ir A. Noviko džiazo mokyklos meno vadovas Artūras Novikas (kairėje). Šalia jo – komisijos pirmininkas, „Dainų dainelės“ programos koordinatorius Žilvinas Meškuotis.
Autorės nuotraukos

Jurga BANIONIENĖ

Renginys truko visą dieną. Į sceną vieni po kitų kopė ir komisiją savo pasirodymais džiugino biržiečiai, pasvaliečiai, rokiškėnai ir mūsų krašto jaunieji atlikėjai. Visi dalyviai buvo suskirstyti į amžiaus grupes.

Rajonui atstovavo ir savo sėkmę „Dainų dainelėje“ bandė Urtės ir Emos Kulnickaičių duetas iš Kupiškio vaikų lopšelio-darželio „Obelėlė“ (vadovė Laima Vaidilienė), Nojus Novikovas iš Subačiaus gimnazijos Noriūnų Jono Černiaus pagrindinio ugdymo skyriaus (mokytoja Asta Remeikienė). Pasirodė ir Kupiškio meno mokyklos atstovai – Matas Semaška ir Beata Balnevičiūtė (vadovė Nidija Sankauskienė).

Vyresniųjų grupėje – Viktorijos Jasaitytės ir Austėjos Plačenytės duetas (Kupiškio meno mokykla, vadovė Audronė Vareikienė), vokalinis ansamblis „Ice cream“ iš Povilo Matulionio progimnazijos (vadovė Daiva Palionienė). Patys vyriausi konkurso dalyviai – Rugilė Pilkauskaitė, Vaiga Sakalauskaitė, merginas rengė N. Sankauskienė, ir Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos mišrus ansamblis (vadovė A. Remeikienė).

Plačiau skaitykite sausio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video