2024/04/25

 

TARP PARTIJOS STEIGĖJŲ – KUPIŠKĖNAMS ŽINOMI VARDAI

Naujos politinės jėgos steigėjų susitikimo dalyviai Kupiškyje (iš kairės): Juratė Dovydėnienė, Zigmantas Aleksandravičius, Regina Patalauskienė ir Antanas Baura. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Naujos politinės jėgos steigėjų susitikimo dalyviai Kupiškyje (iš kairės): Juratė Dovydėnienė, Zigmantas Aleksandravičius, Regina Patalauskienė ir Antanas Baura.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Artėjant savivaldos rinkimams Lietuvoje pastebimai suaktyvėjo partijų veikla. Rajonuose kuriasi nauji partiniai dariniai arba atsikuria anksčiau veikusios partijos.
Sausio 10 dieną į susirinkimą „Jantos“ kavinėje kviesti ateiti kupiškėnai, kurie norėtų dalyvauti naujos politinės jėgos – Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“, tautiečių dar vadinamos Skvernelio partija, veikloje. Ši politinė jėga gimsta suskilus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Į susirinkimą atvyko steigiamos naujos partijos iniciatyvinės grupės nariai kupiškėnai Zigmantas Aleksandravičius ir Juratė Dovydėnienė bei anykštėnai Antanas Baura ir Regina Patalauskienė (abu buvę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Anykščių skyriaus nariai), šios partijos steigėjų Panevėžio ir Utenos apskrityse koordinatoriai, Seimo nario Tomo Tomilino, išrinkto jų apygardoje, padėjėjai.

Plačiau skaitykite sausio 15 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Naujas automobilis su senomis padangomis neužtikrins sėkmingo važiavimo. Šios asmenybės kurios atstovavo Kupiškį partijos steigiamajame suvažiavime Palangoje pasitikėjimo nekelia. Manau,kad šie asmenys vadovaus ir Kupiškio skyriui todėl išrinkti į rajono tarybą teistą už korupciją Zigmą Aleksandravičių jau butų nusikaltimas.Susidaro vaizdas, kad Skvernelis nebeturi laiko laukti, būtina įsteigti partiją nes esama valdančioji koalicija labai silpna,ir Šimonytės premjeriavimas pakibęs ant plauko todėl yra šansas sudarius naują koaliciją vėl tapti vyriausybės vadovu.Šis skubėjimas ir duoda tokį rezultatą, suburti 2000 partijos narių per tris mėnesius labai, labai trumpas laikas todėl kokybės tikėtis neverta. Kupiškėnai būkite budrus,pateikta dar viena apgaulė.

  • Čia bus ta pati panelė tik kita suknelė valstiečių ir visų atliekų rinkinys….

  • tai kas gi bus tuo pirmininku, Dovydeniene? savo ,,piene,, bobulencija nesusitvarko,nori but visą laiką partijoj, gal kas pasiulys kokias valdyškas pareigas, nesitikek Jurate, sedek kur sedi, o tai nori taip ,,kvepet,, kaip Zigmukas- didysis kupiškio pienininkas,juk abu baigiat supanašėt…. tai daugumos nuomonė.

  • Na jau rimtai matosi,kad politinės jėgos pradeda ruoštis savivaldos rinkimams kurias naujos, valdančioji partija į savivaldybę net viešųjų ryšių specialistę priėmė į darbą ,kad būtų viešinami gerb. mero darbai ką nuveikė gero Kupiškio žmonėms.Tik nelabai suprantamas toks darbas kai iš įstaigų svetainių perkopijuojama informacija į savivaldybės svetainę negi tiek darbo padaryta valdžios per kadencijos metus arba savivaldybės pastas nufotografuotas tai ir nebeaišku ir už ką mokamas atlyginimas kyla klausimas ar tikrai čia viešųjų ryšių specialistės darbas reklamuoti tam tikras partijas.

  • Bus mentai pirmin juk ir jūsų partija bus, kitaip tariant valdžios partija. Tik nematau daug Kupiškio eks policininkų, tik viena matau kuri policija auklėjo ir teisme sėdėjo ir kaltu pripazino

    • O gal „Vagys pirmyn!“ , vis delto pirmininku zigmas bus?

      • Nebus Zigmas tuo pirmininku. Paskaitykit straipsnį iki galo ir beveik garantuoju, kad tas žmogus iš strapsnio bus pirmininkas. Nes su juo gal žmonės ir eis. Čia tik mano nuomonė

Rekomenduojami video