2024/04/25

 

TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLĄ PALIKO ILGAMETĖ DIREKTORĖ

Metų pabaiga nebuvo įprasta Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bendruomenei. Ji atsisveikino su 12 metų šiai profesinio mokymo įstaigai vadovavusia Lina Kaušakiene. Gruodžio 30-oji buvo paskutinė direktorės darbo diena.

Jurga BANIONIENĖ

„Kupiškėnų mintims“ neatskleidusi savo planų, ar ryšis dalyvauti paskelbtame konkurse direktoriaus pareigoms toliau eiti, L. Kaušakienė apsisprendė. Paprašyta pakomentuoti, kodėl nutarė nebetęsti darbo, ji teigė, kad tai lėmė asmeninės priežastys, apie kurias nenorėtų kalbėti. „Kol kas susilaikau ir niekam jų neįvardysiu“, – sakė ji.

Plačiau skaitykite sausio 4 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Komentatoriai dalinasi neteisinga informacija. A. Cesevičius gyvena Kupiškio rajone Šimonių seniūnijoje.

  • Komentatoriams informacija. Tikrai žinom, kad buvusi direktorė L.Kaušakienė nesieks nei vicemero, nei kitų pareigų. Galite būti ramūs… Kiekvienam atidirbusiam beveik 28 metus profesinio mokymo sistemoje, manau, verta pagalvoti ir apie savo sveikatą… Už 4-5 mėn. Švietimo, mokslo ir sporto ministerija paskelbs konkursą, tai niekam nedraudžiama dalyvauti, jeigu atitinkate nustatytus kvalifikacinius reikalavimus. Sėkmės!

  • jau sočiai užsidirbta per 12 metų, gal jaučia moteris sotumą, ir dar neatmetama del kito posto, ir galimas dalykas, kad reikia direktoriaus,,kažkam,“ labai greit pasimatys, nes iš tokių pareigų nesitraukiama be tikslo,

  • Senai laikas.

  • Geriau tas Cesevičius pasiliktų ant visam Anykščiuose ir nebūtų Kupiškyje.

  • Matomai eis pakeisti Cesevicius vicemero pareigose nes kiek yra informacijos jo verslas sunkioje būklėje juk sunku kas dieną važiuoti į darbą iš Anykščių rajono kur Cesevicius gyvena

Rekomenduojami video