2024/04/23

 

NAMINĖ ŽĄSIS PATI ATĖJO Į TURGELĮ

Vidurdienį Kupiškyje prie „Aibės“ parduotuvės atklydo  naminė žąsis. Gal kas pasigedote? Gal pirkote tokių paukščių ir vienas ištrūko? Paukštis ramiai vaikštinėja, lesinėja tarsi savame kluone. Lauke daržovėmis prekiaujančios moterys žąsiai pabėrė saulėgrąžų. Praeiviai svarstė, ar jos nepriglaudus. Sušals. Paukštis žmonių neprisileidžia. Prisiartinus paskrenda tolyn.

 Tekstas ir nuotraukos Banguolės ALEKNIENĖS-ANDRIJAUSKĖS

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Žąsis atėjo pažiūrėti kaip atrodo Kupiškio turgelis. Merui ir visiems kitiems atsakingiems klerkams turėtų būti didžiulė gėda dėl tokių vaizdų ir šąlančių nuo ryto iki vakaro moterėlių. Grynas sovietmetis.

    • sovietmetis ? taip manote ? Pirma – turgų tradicija yra žymiai gilesnė , nei Jūsų minimas ,, sovietmetis “ . Antra – moterėlių , šąlančių , anot Jūsų , varu čia tikrai niekas nevarė . Trečia – kur daugiau , jei ne turgelį sužinosi visas rajono naujienas . Ketvirta – …….. tęsti ? manau neverta .

      • Kaži ar tik tamsta ne šiltoj savivaldybės kėdėj užpakalį šildai, kad neužjauti šąlančių. Varu gal jų niekas ir nevarė, bet kaip ten bebūtų pinigų pragyvenimui užsidirbti juk reikia.

Rekomenduojami video