2024/03/28

 

NEĮGALIŲJŲ DRAUGIJA IŠSIRINKO NAUJĄ PIRMININKĄ

Gruodžio 8 d. įvyko Kupiškio rajono neįgaliųjų draugijos konferencija, per kurią išrinktas naujas pirmininkas ir valdyba. Su pirmininkės pareigomis atsisveikinus ilgametei draugijos vadovei Bronei Kaleinikovienei, jos vietą užėmė taip pat ilgus metus šios draugijos nariu buvęs Laimantas Gaučys.

Jurga BANIONIENĖ

Konferencija prasidėjo tylos minute pagerbiant į amžinybę išėjusius draugijos narius. Kadangi kurį laiką draugija pirmininko neturėjo, 2020 metų ataskaita nebuvo perskaityta, su ja visi gali susipažinti užėję į draugijos būstinę.
Pirmiausia buvo išrinkta nauja Kupiškio rajono neįgaliųjų draugijos valdyba. Paskelbta, kad gautas draugijos nario L. Gaučio prašymas leisti jam kandidatuoti į pirmininko pareigas.

L. Gaučys yra ilgametis Neįgaliųjų draugijos narys, dažnai užsuka pas neįgalius žmones, tai jam – kaip antri namai. „Kai sužinojau, kad Bronytė (Kaleinikovienė – aut. past.) išėjo, pasidarė ne tas pats, kaip bus toliau, kaip bus teikiamos paslaugos, rašomi projektai. Pasitaręs su draugijos nariais, jų paskatintas ir nusprendžiau kandidatuoti į pirmininko pareigas. Vadovaujamo darbo patirties turiu, daug metų dirbau tokį darbą, dirbu ir dabar, bet šiai veiklai tai netrukdys, yra laiko, manau, puikiai susitvarkysiu“, – kalbėjo L. Gaučys.

Autorės nuotrauka

Plačiau skaitykite gruodžio 11 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Teko bendrauti. Geriau patylėsiu. Šiuo atveju mažiau -yra daugiau. Tik tiek, kad diplomatijos ir nervų reik šiame darbe turėti.

  • Norėčiau sužinoti kokį vadovaojamą darbą jis anksčiau dirbo. Dabar kiek žinau jis pardavinėja mėsą. Ir yra socdemų partijoje.

Rekomenduojami video