2024/03/19

 

SOCIALINĖS GLOBOS NAMAMS – SPECIALUS SERTIFIKATAS

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė Kupiškio socialinės globos namams įteikė Europos socialinių paslaugų kokybės sertifikatą. Nuotrauka iš Kupiškio socialinių paslaugų centro archyvo

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė Kupiškio socialinės globos namams įteikė Europos socialinių paslaugų kokybės sertifikatą.
Nuotrauka iš Kupiškio socialinių paslaugų centro archyvo

Praėjusią savaitę Kupiškyje apsilankiusi socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė oficialaus vizito metu užsuko ir į Kupiškio socialinės globos namus. Ji įstaigai įteikė Europos socialinių paslaugų kokybės sertifikatą.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio socialinės globos namai, siekdami teikti aukščiausio lygio socialines paslaugas ir taip visapusiškai patenkinti savo paslaugų gavėjų lūkesčius, įdiegė Europos socialinių paslaugų kokybės užtikrinimo sistemą EQUASS Assurance. Tai Europos reabilitacijos platformos iniciatyva sukurta sertifikavimo, mokymo ir konsultavimo sistema, kuri padeda įgyvendinti Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos reikalavimus.

Plačiau skaitykite gruodžio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video