2024/04/16

 

SUBAČIAUS BENDRUOMENĖ NESILIAUJA STEBINTI

Spalio 3 dieną Subačiaus bendruomenė, bendradarbiaudama su Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos klebonu Vidmantu Bloškiu, po metus trukusių remonto darbų pristatė pagaliau įgyvendintą svajonę – įrengtą sanitarinį mazgą. Darbus atliko savanoriai. Taip pat subatėnai savo pačių rankomis suremontavo ir šarvojimo salę. Nuotrauka iš Subačiaus bendruomenės archyvo

Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos namuose remonto darbai nesibaigia: šį kartą subatėnai savo pačių rankomis įrengė sanitarinį mazgą ir pagražino šarvojimo salę.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Praėjusių metų liepą rašėme, kad Subačiaus parapijiečiai turės naują susibūrimo vietą – parapijos namų antrame aukšte duris atvėrė suremontuota salė. Ją vietos žmonės susiremontavo patys.

Bendruomenės valdybos nariai ir toliau teikė siūlymus, kaip būtų galima gerinti sąlygas Subačiaus šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos namuose besilankantiems žmonėms. Kadangi parapijos namuose nebuvo jokios šildymo sistemos, bendruomenės valdybos iniciatyva ir parapijiečių surinktomis aukomis buvo įrengtas šilumos siurblys „oras-oras“, kurį sumontavo rastas savanoris.

Subatėnai kreipėsi į parapijos kleboną Vidmantą Bloškį su dar vienu siūlymu – įrengti sanitarinį mazgą (parapijos namai turėjo tik lauko tualetą) ir atlikti šarvojimo salės vidaus apdailos remontą.

Plačiau skaitykite spalio 9 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video