2024/04/19

 

MOTOKROSO ATSTOVŲ KELIONĖ Į VARŽYBAS BAIGĖSI NET NEĮPUSĖJUSI

Ne visada viskas būna taip, kaip suplanuota. Viktorija Vareikaitė ir Jonas Pirtinas kartu su dar dviem motociklų su priekabomis ekipažais nenuvyko į Nacijų taurės varžybas Prancūzijoje, Gueugnon mieste. „Dėl transporto gedimo Lenkijoje praleidome dvi paras ir vis tiek negavome reikiamų detalių, todėl negalėjome toliau tęsti kelionės. Kad ir kiek sėkmės buvo prilinkėta, tačiau ji nebuvo mūsų pusėje. Gaila, bet su varžybomis Prancūzijoje tenka atsisveikinti. Ačiū tiems, kurie palaikė, ir jei vėl planai nesugrius, susitiksime kitame sezone!“ – asmeninėje „Facebook“ paskyroje nemalonią žinią sekėjams paskelbė Viktorija Vareikaitė. Jurgos Banionienės nuotrauka

Ne visada viskas būna taip, kaip suplanuota. Viktorija Vareikaitė ir Jonas Pirtinas kartu su dar dviem motociklų su priekabomis ekipažais nenuvyko į Nacijų taurės varžybas Prancūzijoje, Gueugnon mieste. „Dėl transporto gedimo Lenkijoje praleidome dvi paras ir vis tiek negavome reikiamų detalių, todėl negalėjome toliau tęsti kelionės. Kad ir kiek sėkmės buvo prilinkėta, tačiau ji nebuvo mūsų pusėje. Gaila, bet su varžybomis Prancūzijoje tenka atsisveikinti. Ačiū tiems, kurie palaikė, ir jei vėl planai nesugrius, susitiksime kitame sezone!“ – asmeninėje „Facebook“ paskyroje nemalonią žinią sekėjams paskelbė Viktorija Vareikaitė.
Jurgos Banionienės nuotrauka

Netikėta ir tikrai nelaukta žinia: į Pasaulio nacijų taurės varžybas išlydėti Viktorija Vareikaitė ir Jonas Pirtinas kelionės tikslo – Gueugnon miesto Prancūzijoje – nepasiekė. Dėl nenumatyto techninio gedimo kelionė baigėsi Lenkijoje.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

„Nuotaika kaip per laidotuves. Jaučiuosi sugniuždyta ir liūdna. Šiandien grįžome į Lietuvą, tai didelį apmaudą jaučiame, bet nenorime sustoti ir pulti į depresiją. Vos tik grįžę, tą pačią dieną išvažiavome į Rokiškio trasą pasitreniruoti.

Išliejome ten nuoskaudą, tuo kartu buvo kaip ir geriau, bet dar ilgai bus sunku susitaikyti, kad taip netikėtai praleidome svarbias varžybas“, – sakė šeštadienį namo grįžusi V. Vareikaitė.

Plačiau skaitykite spalio 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

 

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video