2024/03/29

 

RAKTŲ GAMYBA AUTOMOBILIUI IR KODĖL SVARBU TURĖTI ATSARGINĮ AUTOMOBILIO RAKTĄ

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Technologinė pažanga nestovi  vietoje ir nuolat tobulėja, įnešdama į mūsų gyvenimus ką nors naujo. Dabar galite padaryti automobilio raktus pagal nuotraukas. Automobilių raktų gamyba jau seniai klestinti, nes šiuolaikiniai žmonės linkę juos pamesti ar palikti, sulaužyti. Šiandien naujausiuose modeliuose įrengta berakčio atrakinimo sistema, pagrįsta nuotolinio valdymo radijo bangomis ir apsaugos nuo vagystės įtaisais, kurie apsunkina šių raktų atsarginę gamybą. Šio tipo raktas neturi ašmenų, o automobilis neturi rakto užrakto, dėl to patogu, tačiau toks raktas dažnai genda.

Raktai automobiliams – nepamirškite turėti atsarginio rakto

Tačiau, nesvarbu, kokio tipo raktus turite, visų atrakinimo įrankių korpusai ir mygtukai yra susidėvėję, o nuotolinio valdymo pultas kartais sugenda, todėl turite pataisyti visų tipų raktus. Be to, net ir geriausius raktus lengva pamesti, o naujos kartos raktų gamybos kaina yra didesnė nei senų ir standartinių. Dėl šios priežasties visi automobilių raktų ekspertai rekomenduoja iš anksto pasirūpinti atsarginiu automobilio raktu.

Tobulėjant pagrindinėms automobilių technologijoms, automobilių apsaugos nuo vagysčių paklausa taip pat labai pasikeitė. Pastaruosius 15 metų patys gamintojai aktyviai prižiūrėjo mašinų apsaugos sistemas.Iš esmės atrakinti automobilio duris nėra sunku-galite naudoti rakto šabloną ir specialią medžiagą, kuri sudaro konkretų raktų modelį, kad raktų ašmenys būtų pagaminti pagal durų užraktą. Tačiau su tokiu raktu automobilio neužvesite. Nuo 2000 m. raktai sparčiai vystėsi ir yra susiję su automobilių elektronika. Visą apsaugą dabar suteikia gamintojas. Kai kurios draudimo bendrovės reikalauja specialių įspėjimų, tačiau iš esmės papildomi įspėjimai tampa vis labiau  nereikalingi. Naujesni automobiliai neturi jokių raktų-pakanka kišenėje esančio specialaus berakčio nuotolinio valdymo pulto, o užvesti užtenka automobilio paleidimo. Prabangūs automobiliai taip pat turi pirštų atspaudų uždegimo sistemas. Atrakinti duris užtrunka vos kelias minutes.

Svarbiausias ir įdomiausias klausimas: kiek kainuoja pagaminti automobilio raktą?

Automobilių raktų gamybos kaina priklauso nuo turimų raktų tipo ir gamintojo. Daug kas priklauso nuo to, ar raktas yra paprastas, sulankstomas, ar protingas. Svarbu atsiminti, kad sugeneruoti vieną prarastą raktą su atkūrimo proceso visada yra brangiau nei sukurti kopiją. Automobilių raktų remonto kaina rinkoje prasideda nuo 120 eurų. Tiesa, šiandien raktus galima atkurti iš nuotraukų, tačiau ne visi automobilių raktų gamintojai gali naudoti šią technologiją.

Teikiame įvairias automobilių raktų gamybos paslaugas, todėl raginame susisiekti su mumis, kai tik reikia

UAB „Ozo Servisas“ – visuomet yra pasiruošę padėti. Galite  individualiai pasirinkti raktų programavimą, kėbulo keitimą, BMW rakto pakeitimą, avarinį atrakinimą, rakto klonavimą, raktų taisymą, raktų kodų generavimą, apsaugos nuo vagystės paslaugą arba susieti aliarmus su konkrečiais raktais. Paskambinę mums ir pasakę savo automobilio informaciją, tiksliai apskaičiuosime darbo kainą ir galėsite greitai priimti sprendimą. Bendradarbiaujame su visais automobilių raktų gamintojais, esame oficialus automobilių raktų gamybos atstovas, todėl gaminame originalius raktus ir jų kopijas. Duokite mums savo raktą, mes per trumpą laiką nuskaitysime informaciją ir padarysime atsarginę kopiją. Venkite bet kokios rizikos ir visada turėkite papildomą automobilio raktą, nes jis gali jus išgelbėti iš padėties, kurios niekas nenori. Žinoma, visada galima kreiptis, bet atsarginio rakto turėjimas sutaupo ne tik pinigų, bet ir brangaus laiko.

Saulės spektas

Užs. Nr.1354

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video