2024/04/26

 

KODĖL NEUŽTENKA NAUDOTI VIEN VEIDO KREMO, JEI NORISI TURĖTI GRAŽIĄ VEIDO ODĄ?

Visi turi naudoti veido kremą ir visi tai jau seniausiai žino.Tačiau odos priežiūra tikrai nesibaigia ties šia veido priežiūros priemone. Kita svarbi odos priežiūros rutinos dalis yra serumai veidui ir veido ampulės. Kaip jie veikia ir kokia jų nauda?

 

Skiriamasis bruožas yra tai, kad tai yra koncentruotas produktas, turintis itin mažas molekules, todėl geriau nei kremai gali prasiskverbti giliau į odą. Esencijose ir ampulėse gausu įvairių naudingų medžiagų: vitaminų, antioksidantų, rūgščių, peptidų ir kt., todėl jie gali padėti išspręsti įvairias odos problemas. Kadangi serumai ir ampulės turi greitą, gilų ir veiksmingą poveikį, verta rinktis produktus atsakingai, atsižvelgiant į jūsų poreikius ir odos tipą. Tik tokiu būdu serumas bus naudingas veidui.

 

  • Riebiai ir probleminei odai rinkitės poras stangrinantį serumą, kuriame yra neutralizuojančių savybių turinčių medžiagų.

 

  • Esencija jautriai odai. Jei oda itin jautri, dehidratuota, jautri, raudona, pleiskanojanti oda, reikia naudoti raminamąjį serumą.

 

  • Serumas išsausėjusiai odai. Sausai odai geriausiai tinka vandens pagrindu pagaminti serumai. Serumas, kuriame yra hialurono rūgšties, taip pat drėkina odą.

 

  • Veido raukšlių esencija. Brandžiai odai reikia priežiūros, rinkitės mokslinius ir laiko patikrintus produktus. Serumas, kuriame yra retinolio, arba serumas, kuriame yra peptidų, padeda išlyginti ir stangrinti odą. Vyresnio amžiaus moterims taip pat labiau patinka veido serumai, kuriuose yra kolageno, arba aktyvesnės kolageno ampulės veidui.

 

Jei jus domina veido serumai ir jų naudojimas, svarbu suprasti keletą dalykų

 

Eiliškumas yra būtinas veido priežiūrai. Esenciją reikia tepti ant švarios, sausos odos. Kadangi produktas yra koncentruotas ir efektyvesnis, jo reikia naudoti mažiau, nes pakanka žirnio dydžio lašo. Įmasažuokite esenciją į veido ir kaklo odą. Po absorbcijos gali būti naudojamos kitos priemonės: veido aliejus, brandus veido kremas, drėkinamasis veido kremas, regeneracinis veido kremas ir kt. Šiuo metu itin populiarus vitamino C serumas veidui, parduotuvių lentynose taip pat rikiuojasi vitamino C ampulės veidui. Tai ne be priežasties. Vitaminas C draugauja su kitomis serumuose naudojamose medžiagose, tokiose kaip hialuronas. Jis taip pat skatina kolageno sintezę, o šis atsakingas už odos stangrumą, drėgmę, kai trūksta šios medžiagos, greičiau pasimato raukšlės. Be to, vitaminas C pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, jis mažina pigmentinių dėmių matomumą ir užkerta kelią jų atsiradimui.

Market Rats

Užs. Nr. 1311

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video