2024/04/25

 

VEIKLA, KURI SUVIENIJA VISUS, NES PROTMŪŠIS TINKA ĮVAIRIAUSIEMS KOLEKTYVAMS

Neįsivaizduojame linksmo vakarėlio be skanių užkandžių, gėrimų ir draugų, taip pat be veiklų, kur yra temos dekoravimas. Tačiau viskas priklauso ne tik nuo skanaus maisto. Juk kartais nutinka taip, kad sėdintiems svečiams ima nuobodulys ir nėra įdomesnių temų, su kuriomis būtų galima pasikalbėti. Kaip pralinksminti svečius? Linksmi vakarėlių žaidimai jus išgelbės!

 

Įvairių formatų protmūšiai tapo klasikiniu formatu, kuris tikrai tinka daugeliui komandų ir puikiai tinka darbo vakarėliams, mergvakariams ar gimtadienio šventei, kuri tikrai bus nepamirštama. Daugelis žmonių mėgsta atsakyti į klausimus ir maloniai spręsti įvairias užduotis bei galvosūkius, todėl kai kompaniją sudaro labai skirtingi žmonės, dažniausiai pasirenkamas šis žaidimas, nes jis padeda pažinti kitas žmonių puses, suderinti interesus ir pagilinti žinias tam tikrose naujose, galbūt jums nežinomose sferose. Pasinaudoję savo patirtimi organizuojant komandos formavimo renginius, perkėlėme sėkmingas patirtis ir sukūrėme protmūšį, kuris nustebina ir daugybę protmūšių mačiusius. Tai ne tik eilinis protmūšis, o toks, kuris paliks nepamirštamus atsiminimus visiems dalyviams.

 

Visų proto kovų principai yra panašūs- tiesiog žinoma, kad tokio protmūšio metu reikia uždirbti savo komandai kuo daugiau taškų atsakant ir sprendžiant įvairius klausimus bei užduotis. Pačios užduoties problemos ir viso žaidimo su bendra tema dizainas ir ryšys verčia pasukti galvą ir spręsti įvairias problemas, kurios padeda suvienyti komandą ir rasti bendrą kompromisą tarp komandos narių. Čia investavome daugiausiai dėmesio ir laiko, kadangi ruošiant protmūšius reikia pasirinkti tam tikras temas, kurios bus universalios ir tiks visos komandos nariams. Jei norite surengti protmūšį savo vakarėliui, komandai kreipkitės čia: https://noriupramogauti.lt/protmusis. Protmūšio temos: muzikiniai, žinių, šventiniai ir dar daugybė kitų. Žaidimo metu užduotys pateikiamos įvairiais formatais (garsu, tekstu, vaizdu), todėl garantuojamas dalyvių įsitraukimas!

 

Mūsų kuriami protmūšiai yra unikalūs ir teikiantys nepamirštamus įspūdžius

 

Kurdami draugiškos proto kovos koncepciją panaudojome visas žinias ir patirtį, įgytą organizuojant komandos formavimo veiklą. Mūsų organizuojamos kovos grindžiamos komandiniu darbu ir bendru sprendimų priėmimu. Šie klausimai skirti paskatinti diskusiją tarp komandos narių ir išmokyti juos laiku priimti bendrus, apgalvotus sprendimus. Užtikriname kiekvieno dalyvio dalyvavimą pateikdami užduotis įvairiais formatais: tekstu, vaizdais ir garsu. Dalyvių atsakymai renkami tuo pačiu būdu. Dažniausiai net ir patys droviausi žmonės atsiskleidžia tokiuose užsiėmimuose ir užmezgami nauji ryšiai komandoje ir ne tik. Kiekvienai šventei tinka protmūšiai, nes tai veikla, kuri leis atsipalaiduoti ir sukels įtampą tarp konkurentų. Protmūšius esame išbandę ir gyvai, ir virtualiai. Galime pasiūlyti žaisti abiem formatais. Jeigu nežinote kokį formatą pasirinkti kviečiame pasikalbėti ir mes pasiūlysime tinkamą sprendimą Jūsų kolektyvui.

Market Rats

Užs. Nr.1232

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video