2024/03/19

 

VISUOTINIO MEDŽIOTOJŲ IR ŽVEJŲ SUVAŽIAVIMO ATGARSIAI

Liepos 15 dieną vyko respublikinis Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos (LMŽD) suvažiavimas, kuriame dalyvavo ir Kupiškio atstovai. Nuotraukoje iš kairės: Kupiškio skyriaus valdybos pirmininkas Bronislovas Domža, buvęs LMŽD pirmininkas Bronius Bradauskas, naujai išrinktas draugijos pirmininkas Virginijus Kantauskas, Rokiškio skyriaus medžioklės žinovas Gytis Andriuškevičius, Kupiškio LMŽD skyriaus medžioklės žinovas Gaudentas Baikauskas ir medžiotojas Bronislavas Lapienis. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovo albumo

Liepos 15 dieną Molėtų vasaros estradoje vyko respublikinis Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos (LMŽD) suvažiavimas.

Visuotinio susibūrimo metu išrinktas naujas draugijos pirmininkas, o kartu su juo ir taryba. Kupiškio skyriaus valdybos pirmininkas Bronislovas Domža šios tarybos narys bus jau trečią kadenciją.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Pasak B. Domžos, į draugijos pirmininkus kandidatavo du pretendentai. Iki šiol tas pareigas ėjęs pirmininkas, ūkininkas, veterinaras Jonas Talmantas ir verslininkas, įmonių grupės „Biovela“ įkūrėjas bei savininkas Virginijus Kantauskas. Už pastarojo kandidatūrą buvo vieningai balsuota.

Naujasis pirmininkas teigė sieksiantis rasti kompromisą su valdžia ir gyvūnų teises ginančiomis organizacijomis, taip pat pažadėjo puoselėti glaudesnį ryšį tarp medžiotojų ir visuomenės, o tai, anot B. Domžos, yra labai aktualu.

Plačiau skaitykite liepos 24 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video