2024/04/19

 

PARAPIJOS STOVYKLOS SULAUKIA DAUG DALYVIŲ

Ši vasara veiklos pasiilgusiems Kupiškio parapijos vaikams ir jaunimui tikrai išskirtinė. Kas mėnesį juos kvies vis nauja stovykla. Pirma šią savaitę parapijos namuose pradėjo veiklą vaikų dienos stovykla „Juozapai, kur bėgi?“, vykstanti jau penktus metus. Beje, sulaukusi didelio susidomėjimo.

Jurga BANIONIENĖ

Iš lūpų – į lūpas

Kupiškio Kristaus Žengimo į dangų parapijos dekanas Mindaugas Kučinskas tvirtino, kad vaikų stovyklų poreikis išties yra.

„Matome gražius vaisius. Džiaugiamės, kad vaikai atsiliepia, atveria savo širdį, gražių dalykų nestabdome, nes matome, kad jie pasitvirtina“, – kalbėjo jis.

Į pirmą stovyklą, skirtą 9–13 metų vaikams, susirinko visas šimtas kupiškėnų. Apie pusę tiek laukiama stovykloje „Mažutėlių džiaugsmas“, kuri priims 5–8 metų vaikus ir vyks liepos 13–15 dienomis. Taigi, iš viso šios dvi stovyklos sukvies apie pusantro šimto stovyklautojų, tiek jų dar nėra buvę.

Vaikų stovykla Kaune ir Vilniuje.

Plačiau skaitykite liepos 3 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Stovyklos programa sudėliota taip, kad vaikams netrūko nei pramogų, nei prasmingos veiklos.
Autorės nuotraukos

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Teko matyt džiaugsmu ir molunomu svitincius stovykla lankiosiu vaikų veidus, teko matyti dekana kleboną M. Kucinska žaidžiantį futbolą ir krepšinį su stovyklos vaikučiais didelis ačiū jam ir caritui. Dziausias klausimas mūsų mokesčių pinigais išlaikomus valdininkus turiu omenyje savivaldybę merė, kultūros ir švietimo, sporto kuratorių socdemai vicemeras Cesevicius, šveitimo, kultūros,sporto skyriaus vedėja kur jūs, ką padarėt rajono vaikučiams ar esat tik tam kad gaut alga

Rekomenduojami video