2024/04/24

 

GALIMYBIŲ PASAS RAJONE KOL KAS NELIMPA

Galimybių pasą turintys žmonės gali valgyti kavinių viduje, dalyvauti viduje vykstančiuose renginiuose ir gauti daugelį kitų privilegijų. Autorės nuotrauka

Galimybių pasą turintys žmonės gali valgyti kavinių viduje, dalyvauti viduje vykstančiuose renginiuose ir gauti daugelį kitų privilegijų.
Autorės nuotrauka

Gegužės 24 dieną įsigaliojusį Galimybių pasą turintys žmonės gali valgyti kavinių viduje, dalyvauti viduje vykstančiuose renginiuose ir gauti daugelį kitų privilegijų. Vieniems ši naujiena labai pravarti, antri tai vadina žmonių išrūšiavimu, o treti išvis čia naudos neįžvelgia.

Pasirodo, Kupiškyje pritaikyti Galimybių pasą tikrai yra kur, bet gyventojai šia naujove vangiai naudojasi.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Kas priima, kas – ne

Antai kavinės „Pasimatymas“ vadovė Stanislava Astrauskienė, telefonu paklausta, ar atsiradus Galimybių pasui jį turintys klientai dažnai patiekalus ragauja viduje, teigė, kad kol kas pas juos nebuvo nė vieno tokį pageidavimą išsakiusio lankytojo.

„Mielai priimtume, bet kol kas niekas tokio prašymo nepareiškė. Sutinku, kad valgyti iš lėkštės kur kas skaniau nei iš vienkartinio indelio, tačiau visi klientai jau pripratę pirkti maistą išsinešti. Man atrodo, kad nelabai kas dar Galimybių pasą turi, gal tik vienas kitas. Kiekgi čia tų visiškai pasiskiepijusių, o dėl pavalgymo viduje vargu ar kas norės testuotis.“

Plačiau skaitykite birželio 1 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

 

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video