2024/03/28

 

EISMO ĮVYKIŲ SŪKURYS

Neblaivaus vairuotojo automobilis „Audi A4“ išvežtas saugojimui į automobilių saugojimo aikštelę. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Įkaušę ir stirnos

Gegužės 12 dieną 12.10 val. Kupiškyje, Pergalės g., neblaivus (1,62 prom.) vyras, gim. 1965 m., vairavo automobilį „Audi“ ir padarė techninį eismo įvykį, važiuodamas atbuline eiga, atsitrenkė į gatvėje stovėjusį automobilį.

Tą pačią dieną apie 22.43 val. Duoniūnų k. vyras, gim. 2000 m., vairuodamas automobilį „VW“ ir vengdamas susidūrimo su stirna, nesuvaldė transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi.

Vairuotojas, keleivė, gim. 2007 m., ir neblaivi (1,43 prom.) keleivė, gim. 2005 m., perduoti medikams.

Vairuotojas dėl sužeidimų paguldytas į Respublikinės Panevėžio ligoninės reanimacijos skyrių. Ar jis vairavo blaivus, paaiškės ištyrus kraują. Abi šio automobilio keleivės dėl sužeidimų gydomos tos pačios ligoninės chirurgijos skyriuje.

Dar vienas eismo įvykis, susijęs su stirna, registruotas gegužės 13 dieną 4.20 val.

Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad kelyje Kupiškis–Skapiškis, prie Čiovydžių kaimo, lengvasis automobilis partrenkė negyvai stirną.

Žmonės nenukentėjo.

Nelaimingas atsitikimas

Gegužės 12 dieną 18.43 val. gautas pranešimas, kad Aleksandrijos k., Kikonių g., apsivertė traktorius, prispaustas vairuotojas. Į įvykio vietą nuskubėjo ne tik policijos pareigūnai, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Traktorius buvo nuvažiavęs į griovį, priekaba apvirtusi ant šono ir gulėjo šalia kelio važiuojamosios dalies. Traktoriaus vairuotojas, gim. 1999 m., rastas iškritęs iš vairuotojo kabinos.

Šalia traktoriaus ant važiuojamosios kelio dalies gulėjo nulūžęs traktoriaus priekinis svoris, dėl kurio, šiam nukritus po ratu, tikėtina, viskas ir nutiko.

Ugniagesiams gelbėtojams panaudojus dvi gerves ir parankines priemones priekaba atversta, nuvalyta kelio danga.

Traktoriaus vairuotojas dėl sužalojimų išvežtas į Panevėžio ligoninę. Vairuotojas blaivus.

Parengė Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video