2024/03/29

 

KUPIŠKIO ROTARY KLUBAS MINĖS 20 METŲ VEIKLOS SUKAKTĮ IR ĮRENGS DRUSKOS KAMBARĮ

Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka (kairėje) ir Kupiškio Rotary klubo prezidentas Zigmantas Aleksandravičius pasirašė paramos sutartį druskos kambariui įrengti. Nuotrauka iš Rotary klubo archyvo

Šiemet Kupiškio Rotary klubui sukanka 20 metų, nuo to laiko kai buvo įregistruotas kaip nevyriausybinė organizacija.

Rasa ČEPAITĖ

Kupiškio Rotary klubo prezidentas Zigmantas Aleksandravičius pakvietė klubo narius per susirinkimą pakalbėti apie svajones. Diskutuodami klubo nariai nutarė, kad būtų prasminga 20 metų sukakties proga įgyvendinti Kupiškyje dar vieną Rotary projektą. Šį kartą nutarta Kupiškio ligoninėje įrengti druskos kambarį.

Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka pritarė Rotary klubo iniciatyvai, nes nuo 2018 metų Kupiškio ligoninė ieškojo rėmėjų druskos kambariui įrengti.

Žengtas pirmas projekto įgyvendinimo žingsnis.

Plačiau skaitykite balandžio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kupiskiui gydytoju nereikia,druskos uzteks.Pabers ant zaizdos ir sugis.

  • Rotory Rotory atidaryk mums druskų kambary:)))

  • Na vis tik yra ir gerų naujienų šaunuoliai Rotory klubo nariai,labai smagu girdėti,kad jūsų dėka Kupiškio ligoninėje bus įrengtas druskų kambarys kuris reikalingas mums visiems ir atkreiptas dėmėsis į sveikatą ypač dabar šiuo laikotarpiu kada susidūrėme su sunkia liga.Tai svarbiausia yra mūsų pačių sveikata.Būkime visi sveiki.Sėkmės Rotory klubui įgyvendinti projektą.O mums pasveikti.

  • Džiugu ligonine sunkiai atsigauna. O reabilitacijos skyrius puikus.Visiems darbuotuojiems sveikatos jūs nuostabūs.

  • Kvalifikuotų daktarų Kupišky vos vienas kitas, jaunų specialistų prisivilioti nesiseka, taip kad, pasėdėsit druskos kambary, pakvėpuosit druska prisotintu oru ir busite sveiki. To jums ir linkiu.

  • Gerb. Mere, kada grąžinsit mediką į ligoninės direktoriaus kėdę? Negi nesuprantat?

Rekomenduojami video