2024/04/25

 

NUO PLAUKELIO IKI PLAUKO

Kirpėja, šukuosenų meistrė Ingrida Gučienė teikia plaukų kirpimo ir dažymo paslaugas, daro progines šukuosenas.
Nuotraukos iš asmeninio pašnekovės albumo

Prieš daugiau nei mėnesį Kupiškio centre, buvusios kompiuterių, telefonų ir jų priedų parduotuvės „Vikompera“ patalpose, duris atvėrė naujas grožio salonas. Čia teikiamos ne tik manikiūro ir blakstienų priauginimo paslaugos, bet ir įsikūrusi grožio specialistė, antakių stilistė, šukuosenų meistrė, kirpėja Ingrida Gučienė.

Kristina VALYTĖ

Pašnekovė teigė, kad dirbti grožio sferoje planavo seniai. Į šią svajonę investuota daug lėšų, laiko, ne vienerius metus daug mokytasi, o dėl karantino ši svajonė išsipildė greičiau negu buvo tikėtasi. Didelio troškimo siekti savo svajonės neužgožė net tai, kad Kupiškyje grožio specialistų netrūksta.

I. Gučienė teikia plaukų kirpimo ir dažymo paslaugas, daro progines šukuosenas. Pasak jos, šiuo metu populiariausias plaukų dažymas sruogomis. Taip greičiausiai yra dėl to, kad klientės išsiilgusios natūralaus įvaizdžio. I. Gučienė prasitarė, kad greitai bus galima užsisakyti ir plaukų tiesinimo keratinu paslaugą.

Išsamesnį teikiamų paslaugų sąrašą ir darbų nuotraukas galite apžiūrėti socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Nuo plaukelio iki plauko. Grožio paslaugos pas Ingrida.Guči“.

Kirpėjos kėdėje mielai laukiamos ne tik klientės moterys, bet ir vyrai, ir patys mažiausi klientai – vaikai. I. Gučienė teigė su bet kokio amžiaus klientu lengvai randanti bendrą kalbą.

Kalbėdama apie kitas grožio procedūras, ji sakė, kad ne vienerius metus specializavosi antakių stilistikos srityje. Todėl tarp jos paslaugų rasite ne vien tik kirpyklos paslaugas, bet ir antakių modeliavimą, jų korekciją, rekonstrukciją ir kitas antakių gražinimo procedūras.

I. Gučienė pabrėžė, kad antakiams ir blakstienoms dažyti naudoja aukštos kokybės profesionalius „Elan“ ir „Bronsun“ firmų dažus. Su šiais dažais galima sukurti tiek labai natūralų efektą, tiek suteikti sodrų ir ryškų atspalvį.

Esant klientų poreikiui atliekamos ir veido depiliacijos paslaugos.

Šiandien populiarus plaukų dažymas sruogomis. Toks dažymo būdas sukuria natūralesnį įvaizdį.

„Kokybė – mano prioritetas. Noriu, kad visi mano klientai būtų laimingi“, – sakė I. Gučienė.

Taip pat verta paminėti, kad visos šios procedūros atliekamos už prieinamą kainą. Nedelskite ir užsiregistruokite!

S. Dariaus ir S. Girėno g. 1–5, Kupiškis,
tel. 8 625 68 319,
„Facebook“: Nuo plaukelio iki plauko. Grožio paslaugos pas Ingrida.Guči

Užs. Nr.405

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video