2024/03/29

 

KĄ PERSONALUI IR PACIENTAMS ŽADA NAUJI VADOVAI

Pagaliau abi rajono sveikatos apsaugos įstaigos nuo šių metų kovo 4 dienos turi vadovus. Kupiškėnai viliasi, kad jie sugebės spręsti visas tų įstaigų problemas, kad vietoje bus galima gauti įvairių, kokybiškų medicinos paslaugų.

Kaip prabėgo pirma darbo savaitė, kaip naujus vadovus priėmė šių įstaigų personalas, kokias problemas jau pradėjo spręsti, papasakojo Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka ir Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro (PASPC) direktorius Raimundas Martinėlis.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Sieks, kad nevėluotų algos

„Ūkis didelis. Susipažįstu su ligoninės skyrių darbuotojais, dokumentacija. Šis procesas vyksta sklandžiai. Per vieną dieną neįmanoma perimti visų reikalų. Gydytoja Roma Ramanauskienė geranoriškai atlieka mentoriaus funkcijas. Darbo daug. Informacijos srautas didžiulis. Nieko kito ir nesitikėjau. Meluočiau, jei sakyčiau, kad viskas labai lengva“, – pokalbio pradžioje sakė J. Panka.

Anot jo, pirmas spręstinas sudėtingas klausimas – atlyginimų vėlavimas darbuotojams.

Plačiau skaitykite kovo 13 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Unsplash nuotrauka

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • algomis reikia pasirūpinti,bet gal reikėtų pasidomėti, kaip gydytojai rūpinasi ligoniais.Kaip,kokia ir kada suteikiama pagalba į ligoninės priimamąjį atvežtam pacientui. Atsakymą jau žinau- trūksta gydytojų.Tai gal reikia pirmiausiai nuo to ir pradėti.Kam mokėsit algas jei ligoninėje padėtis katastrofiška-gydytojų nėra.Gal dar keli pensijinio amžiaus dirba,bet mums ligoniams, menka paguoda.

  • Bet kodėl iki rugsėjo algas mokėjo visada 10 d?????

  • Pirmiausiai bukyte tikri įstaigos vadovai pagal istatima ir įstaigos nuostatus, o ne jo valios vykdytojai, nes jis atėjo po2 metu išeis visiems laikams, o jums teks dirbti ne tik su medikais, bet su visais rajono gyventojais. 1. Kas savaitę informacija per rajono laikraštį kiek ir kokios vakcinos gauta. 2.kiek ir kokios vakcinos išnaudota pagal prioritetinės grupės. 3.Kiek žmonių atsisakė skiepitis dėl pasiūlytų vakcinų. 4 poliklinikos vadovui keiskite savo nuomonę dėl vakcinos gavimo ir panaudojimo skaičiaus nors jūs ir nemorite to daryti šaltinis. PK laikraštis, jus ne KP vadovas, o poliklinikos todėl sąlygos ir prioritetai kiti

    • jaučiasi 🙁 pašalpas gavo ….

  • O ką jie gali žadėti ? Dvidešimto amžiaus vidurio lygio mediciną ir nukvakusius medikus pensininkus.

Rekomenduojami video