2024/04/19

 

SLIDŪS ŠALIGATVIAI: KAS KALTAS?

Kiekvienas, išeidamas į gatvę, turime atsižvelgti į oro sąlygas ir suvokti, kad nuo traumų žiemą geriausiai apsisaugoti galime tik mes patys. Autorės nuotrauka

Kiekvienas, išeidamas į gatvę, turime atsižvelgti į oro sąlygas ir suvokti, kad nuo traumų žiemą geriausiai apsisaugoti galime tik mes patys.
Autorės nuotrauka

Kur žiema – ten ledas, o juo pasidengę paviršiai pavojingi, lengva patirti traumą. Nieko ekstremalaus daryti ir nereikia, galima pargriūti tiesiog einant slidžiu šaligatviu. Taip nutiko ir vienai moteriai, kuri tą dieną, kai pargriuvo eidama pro Kupiškyje stovintį Vilniaus gatvės 79 daugiabutį namą, atsimins ilgai.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Kas už ką atsakingas

Laikraščio svetainės Kmintys.lt skiltyje „Pašnekesiai“ skaitytoja išdėstė nemalonią situaciją ir prašė patarimo.

„Eidama mama pro Vilniaus gatvės 79 namą krito ant šaligatvio ir susilaužė rankos riešą, smarkiai prasikirto galvą. Esmė tokia, kad šis šaligatvis nevalomas ir nebarstomas nuo pat pirmo snygio, apačioje ledas, nors šalia stovinčių namų šaligatviai nuvalyti. Atsakingas namas ar administruojantis komunalininkas?“ – teiravosi moteris norėdama sužinoti, kur kreiptis dėl patirtos žalos atlyginimo.

Plačiau skaitykite vasario 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • jei moka zmones uz patarnavimus, o patarnavimu neatlieka, jei imone turi funkcija tokia ir yra finansuojama, be abejo ta imone

  • Kas kaltas? O gi žiema.

Rekomenduojami video