2024/03/28

 

ARTĖJANT VĖLINĖMS – APIE SPALVAS IR SAIKĄ

Pasak Sandros Bukauskienės, populiarios ir pagalvėlės tipo kompozicijos, kai specialus karkasas su siūlu apdengiamas paparčių ar kitais džiovintais lapais. Toks apipavidalinimas nesuyra iki pat pavasario ir neteršia gamtos. Autorės nuotrauka

Pasak Sandros Bukauskienės, populiarios ir pagalvėlės tipo kompozicijos, kai specialus karkasas su siūlu apdengiamas paparčių ar kitais džiovintais lapais. Toks apipavidalinimas nesuyra iki pat pavasario ir neteršia gamtos.
Autorės nuotrauka

Šį savaitgalį lankysime artimųjų kapus. Daugelis tam ruošiamės iš anksto, įsigyjame kapų puošmenų dar prieš savaitę ar net mėnesį.

Visas spalis, o ypač jo pabaiga labai darbinga gėlių kompozicijų kūrėjams ir jų prekiautojams. Pakalbinti verslininkai papasakojo apie vyraujančias kapų puošmenų tendencijas ir patarė, ką rinktis, kad kapavietė atrodytų tvarkingai ir skoningai.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Ragino atsigręžti į gamtą

Floristė Sandra Bukauskienė džiaugėsi, kad šią savaitę, artėjant Vėlinėms, veiklos turi užtektinai, norinčių užsisakyti jos rankomis padarytų kompozicijų netrūksta. Gėlių studijos savininkė perspėjo, kad pas ją ryškių spalvų nerasime, o jei tokių norėsime, bandys nuo jų atkalbėti.

Plačiau skaitykite spalio 31 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video