2024/04/19

 

TĖVAI PASIGEDO VAIKŲ MANKŠTOS IR MASAŽO

Kupiškio poliklinikos darbu šį kartą piktinosi mažamečių vaikų tėvai. Pasak jų, poliklinikai panaikinus vaikų mankštą ir masažą, tėvai priversti savo vaikus vežti į Panevėžį, kur šios paslaugos atliekamos už atitinkamą įkainį. Autorės nuotrauka

Kupiškio poliklinikos darbu šį kartą piktinosi mažamečių vaikų tėvai. Pasak jų, poliklinikai panaikinus vaikų mankštą ir masažą, tėvai priversti savo vaikus vežti į Panevėžį, kur šios paslaugos atliekamos už atitinkamą įkainį.
Autorės nuotrauka

Pacientų nusiskundimai gydymo įstaigų darbu niekaip nesiliauja. Šį kartą akmenys skriejo į Kupiškio polikliniką. Tėvai piktinosi, kad jų mažamečiams vaikams reikalingas procedūras – mankštą ir masažą – poliklinikos direktorius lengva ranka panaikino, o kodėl taip padarė, nepasako.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Paslaugos – mokamos

Redakciją pasiekė nusivylusios mamos laiškas. Ji prašė išsiaiškinti, dėl kokių priežasčių poliklinika vaikams nebeteikia mankštos ir masažo paslaugų. Esą dabar mamos priverstos vežti savo vaikus į Panevėžį, kur šios paslaugos atliekamos už atitinkamą įkainį.

Skaitytoja teigė, kad dėl šios priežasties ji kreipėsi ir į Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro (PASPC) direktorių Robertą Baltrūną, ir į rajono merą Dainių Bardauską, bet jokio atsakymo negavo.

„Kodėl vaikai turi kentėti už jiems neteikiamas paslaugas? Mokesčius juk moka visi vienodai, o paslaugų nėra“, – pyko moteris.

Plačiau skaitykite rugsėjo 19 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video