2024/04/25

 

PO PERTVARKOS KUPIŠKIS BUS BE PROKURATŪROS

Spalio 1 dieną Kupiškyje duris užvers prokuratūros padalinys, o kupiškėnai interesantai galės kreiptis į bet kurį kitą prokuratūros padalinį Rokiškyje, Panevėžyje ar kitame mieste. Autorės nuotrauka

Spalio 1 dieną Kupiškyje duris užvers prokuratūros padalinys, o kupiškėnai interesantai galės kreiptis į bet kurį kitą prokuratūros padalinį Rokiškyje, Panevėžyje ar kitame mieste.
Autorės nuotrauka

Gerą pusmetį Lietuvoje užtrukusi prokuratūros padalinių pertvarka artėja prie pabaigos. Dvidešimt pačių mažiausių padalinių šliejami prie didesnių.

Kupiškio rajono prokuratūros padalinys patenka į šį dvidešimtuką ir nuo spalio 1 d. bus prijungtas prie Rokiškio padalinio.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šiuo metu Kupiškyje dirba prokurorė, prokuroro padėjėja, administratorė ir valytoja. Prokurorė ir prokuroro padėjėja nuo spalio 1 dienos dirbs Rokiškyje, Vytauto g. 17 (vadinasi, be darbo liks dvi darbuotojos – aut. past.). Kaip ir iki šiol, interesantai iš Kupiškio miesto ir rajono dokumentus, prašymus, skundus bei kitus raštus prokuratūrai galės pateikti el. paštu arba atvykę į artimiausią jiems ar bet kurį kitą prokuratūros padalinį. Interesantai buvo ir bus konsultuojami telefonu.

Specialistės komentaras

Kodėl nuspręsta pertvarkyti prokuratūros padalinių darbą, koks iki pertvarkos buvo prokuratūros padalinių tinklas Lietuvoje, kiek ten dirbo darbuotojų, koks jų darbo krūvis ir darbo sąlygos, pakomentavo Rasa Stundžienė, Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė.

Plačiau skaitykite rugsėjo 15 d. „Kupiškėnų mintyse“

 

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video