2024/04/18

 

ATSARGINĖS „CITROËN“ DALYS

„Citroën“ prekės ženklo automobiliai gaminami nuo 1919 m. Šios kompanijos įkūrėju yra laikomas André Gustave Citroën. 1976 m. šios prekės ženklo gamintojai pateko į „PSA Peugeot Citroën Group“. Jos būstinė yra Sent Ueno mieste, kuris įsikūręs Prancūzijoje. Kompanija savo gamybines patalpas yra įkūrusi visame pasaulyje. Šiuo metu gamintojai tiekia įvairių klasių lengvuosius automobilius – krosoverius, hečbekus, universalus, mikroautobusus, taipogi lengvuosius komercinius automobilius.

Techninės „Citroën“ automobilių savybės

„Citroën“ prekės ženklas yra sėkmingai pasižymėjęs automobilių sporte, įskaitant Pasaulio ralio čempionatą ir Pasaulio kėbulinių automobilių čempionatą. Garsusis lenktynininkas Sebastienas Loebas laimėjo daugybę lenktynių sėdėdamas prie „Citroën“ automobilio vairo.

Gamintojas pritaikė daugybę novatoriškų sprendimų, įskaitant 1954 m. sukurtą savaime išsilyginančią hidropneumatinę pakabą. Ši pakabos sistema leido užtikrino sklandų automobilio važiavimą ir buvo sumontuota revoliuciniame „DS“ automobilyje.

Šiuolaikiniams „Citroën“ gamintojų automobiliams būdingas didelis saugos ir komforto funkcijų pasirinkimas. Pavyzdžiui, „C4 Cactus Hatch“ turi 10 pagalbinių vairuotojo funkcijų, įskaitant automobilio aklųjų taškų stebėjimą, eismo atpažinimo sistemą, vairuotojo dėmesio įspėjimą, įspėjimą apie išvažiavimą iš savo eismo juostos, aktyvųjį saugos stabdį ir kitas.

Patogumo suteikia automobiliuose sumontuotos puikios garso izoliacinės medžiagos, termiškai izoliuotas panoraminis stogas, pakaba su progresinėmis hidraulinėmis pagalvėlėmis, puikiai sugeriančiomis visus kelio nelygumus ir užtikrinančiomis sklandų važiavimą tiek vairuotojui, tiek ir keleiviams. Šio gamintojo automobiliai yra taupūs kuro atžvilgiu.

Pavyzdžiui, modernūs „C3“ hečbekai su sumontuotais „PureTech“ 1,2 litro benzininiais 3 cilindrų varikliais iki 100 km/val. įsibėgėja per 9,4 sekundes. Jo varikliui būdinga 110 AG galia ir 205 Nm sukimo momentas. Tuo pačiu metu kuro sąnaudos per kombinuotą ciklą siekia 5,1 litro/100 km.

Euautodalys.lt yra jūsų patikimas partneris renkantis atsargines automobilio detales. Nepriklausomai nuo pagaminimo metų ir modelio, „Citroën“ automobiliui atsargines detales rasite svetainėje Euautodalys.lt.

Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir išsirinkite iš didelio stabdžių diskų ir kaladėlių, tepalų filtrų bei kitų komponentų asortimento.

Reguliariai rengiame įvairias akcijas, kurios prisideda mažinant transporto priemonės remonto ir priežiūros išlaidas. Užsisakykite internetu jau šiandien ir pristatysime jums reikalingas prekes per trumpiausią įmanomą laiką.

Užs. Nr.422

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video