2024/04/25

 

VIRUSAS KOREGUOJA IR TARYBOS POSĖDŽIUS

Laikinasis Kupiškio rajono meras Algirdas Notkus kvietė visus kupiškėnus susitelkti koronaviruso grėsmės akivaizdoje, saugoti savo sveikatą, padėti vieni kitiems. Autorės nuotrauka

Karantinas, paskelbtas dėl koronaviruso plitimo, pakoregavo ir Kupiškio rajono tarybos darbą. Visgi svarbiausia žinia, kad gyvenimas teka toliau ir svarbūs, reikalingi rajonui sprendimai priimami.

Pirmą kartą Tarybos posėdžio darbotvarkei pateikti svarstyti sprendimų projektai nagrinėti nuotoliniu būdu, o Tarybos posėdį jos pirmininkas laikinasis rajono meras Algirdas Notkus vedė vienas. Tiesa, kai kuriuos dalykus komentavo ir rajono Savivaldybės administracijos laikinoji direktorė Ingrida Bernatavičienė, dalyvavusi posėdyje.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Stinga supratingumo ir apsaugos priemonių

Posėdžio pradžioje A. Notkus paaiškino, kodėl taip vyksta posėdis, ir supažindino su svarbiausiomis šių dienų aktualijomis.

„Šiuo metu aktualu tai, kad visame rajone yra daug grįžusių iš užsienio žmonių. Kai kurie jų nesilaiko būtinos 14 dienų saviizoliacijos. Jei kas neturi kur tą laikotarpį apsistoti, tai Rudilių Jono Laužiko daugiafunkciame centre yra paruoštos 33 vietos apgyvendinti.“

Skaitykite kovo 21 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video