2024/04/16

 

ROTARIEČIAI DOVANOJO KNYGŲ

Bibliotekos direktorius Algirdas Venckus (viduryje) su klubo atstovais. Autorės nuotrauka

Knygų mylėtojai turės šią žiemą ką veikti – į Kupiškio viešosios bibliotekos knygų lentynas praėjusį penktadienį atkeliavo nauji leidiniai.

Ada DVARIONAITĖ

Kupiškio Rotary klubo nariai pasisiūlė atvykti su dovanomis, pažadą ištesėjo. Trys pilnos dėžės įvairių temų ir storumo knygų atvežtos į bibliotekos abonemento skyrių. Čia šeimininkų jau buvo paruošta ir atskira lentyna, tik jos nebeužteko visoms dovanoms sudėti. Atvykę rotariečiai gerokai pasidarbavo – suklijavo knygoms lipdukus, pritvirtino pasidarytą vardinę klubo lentelę. Knygų dovanota gerokai per šimtą.

Skaitykite gruodžio 17 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dėl to ir nedėkavoja, nes Rotary su knygom nelabai ką turi bendro. Jie daugumoj su babkėm .

  • Prieš keletą metų norėjau bibliotekai padovanoti du maišus knygų.Pasakė, kad knygų nereikia, net nesiteikė pažiūrėti kas per knygos. Dabar gi trimituoja, kad rotariečiai padovanojo knygų, pamanykit kokia grandiozinė dovana, tik kažkodėl padėkoti pamiršo. O gal dabar tokia gadynė, kad knygas mažai kas beskaito ?

  • Neplanavau rasyti jokio komentaro. Taciau neistveriau. Nes man iskilo toks klausimas- ar tikrai ne vienam is musu,bent bibliotekos lankytojui ar laikrasciu skaitytojui, NEATSIRADO noro padekoti Rotary klubui uz dovana bibliotekai.Ar cia per menka dovana, kad vargintis rasant komentara? Bet kodel tada, mieli kupiskenai, negailite nei laiko savo, nei jegu rasant komentarus, kai kas nors ivyksta blogo, kas susipyksta, kai kazkas kazko nepadaro, nepasako ar atvirksciai, pasako daugiau nei reikia. Kai paskiria i pareigas nauja vadova- va tada mes greiti papletkinti, papilstyti purva, pakritikuoti, panarstyti asmenini gyvenima ir pan. Kodel dabar, kai tokia grazi misija-padovanojo virs 100 knygu bibliotekai, niekam nekilo is visuomenes noro padekoti Kupiskio rotarieciams?.Kai man uz dovana nepadekoja, as pagalvoju, kad ji arba buvo nereikalinga, arba per prasta. Tada apsisuku ant kulno ir mintyse pasakau sau:“daugiau dovanos nebebus visai“ Trumpas ir musu, lietuvaiciu, kazkada graziausio lietuvisko zodzio rinkimuose isrinktas graziausiu zodis-AČIŪ-turi buti visur ir visada, kaip griztamasis rysys.
    Ir man pasidare uz visus kupiskenus GĖDA Geda, kad niekam nekilo noras parasyti komentaruose nors si viena zodi-ačiū. Kyla klausimas- ar apie Kupiškio Rotary kluba kalbame tik BLOGAI arba NIEKO?!
    Ačiū rotariečiai, po naujuju eisiu i biblioteka skaityti jusu dovanotu knygu!
    Aciu savo ir kupiskenu vardu…
    Tik man taip norisi is tos visiems zinomos kupiskeniskos dainos- himno isbraukti du zodzius-,“geri zmonas“…
    Nebeatitinka tikroves…liudna

    • Kuris čia iš nuotraukos komentara parašė aukščiau esantį :-))

Rekomenduojami video