2024/03/29

 

AUTOMOBILIŲ NUOTYKIAI: GRIOVYS, VAGYS, GIRTAS BETEISIS

BMW nulėkė į griovį ir vertėsi

Spalio 6 d., apie 1.09 val., kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys, prie Noriūnų kaimo įvyko avarija, automobilis BMW nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Po eismo įvykio laukuose apie 12,8 m nuo automobilio rastas sužalotas kupiškėnas, gim. 1990 m. Jis dėl patirtų sužalojimų išvežtas į Respublikinę Panevėžio ligoninę.

Automobilis nuvežtas į automobilių saugojimo aikštelę. BMW vairavęs asmuo nustatinėjamas.

 

Pavogtas automobilis rastas Panevėžio rajone

Spalio 7 d. rytą Kupiškio rajono gyventojas, gim. 1963 m., policijai pranešė, kad naktį iš jo kiemo pavogtas įmonės automobilis „VW Transporter“ su jame buvusiais benzininiais pjūklais „Shtill 260“ ir „Shtill 261“ ir „Shtill 410“ žoliapjove. Žala tikslinama. Automobilis rastas Panevėžio rajone po eismo įvykio. Įtariamas nusikalstamos veikos padarymu vyras, gim. 1997 m., sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Girtas, be teisių

Spalio 7 d., apie 23.04 val., kelio Panevėžys–Pavašuokiai–Subačius 5 km ruože, Kupiškio r. Ilčiūnų k., Panevėžio rajono gyventojas, gim. 1988 m., vairavo automobilį „Nissan Almera“ neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės ir būdamas neblaivus (1,77 prom. girtumas). Jis sukėlė eismo įvykį, per kurį nukentėjo 22 metų Kupiškio rajono gyventoja. Ji skubiai išvežta į Respublikinės Panevėžio ligoninės priėmimo skyrių apžiūrėti. Merginai nustatytas nugaros sumušimas, ji išleista gydytis į namus. Įtariamas nusikalstamos veikos padarymu vairuotojas sulaikytas.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video