2024/04/19

 

STEBINA MOKYKLINIŲ PREKIŲ KAINOS

Tėvai pastebi, kad mokyklai skirti reikmenys kasmet brangsta. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Tėvai pastebi, kad mokyklai skirti reikmenys kasmet brangsta.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugpjūtis – ruošimosi mokyklai metas. Šis laikotarpis svarbus ir į mokymosi įstaigas eisiantiems vaikams, ir juos išleidžiantiems tėvams. Paskutinis vasaros mėnuo ypatingai patuština tėvų pinigines – kam vieną, o kam ir daugiau atžalų reikia prieš naujus mokslo metus apipirkti.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Išleidžia daugiau nei norėtų

Būsimos pirmokės mama Sandra teigė, kad jau pasirūpino būtiniausiomis mokyklinėmis priemonėmis. Iš viso moteris išleido 200 eurų. Pirko kuprinę, rašomąjį stalą, stalinę lempą, kanceliarines prekes ir sportinės aprangos maišelį.

„Beveik viską pirkau vietiniuose prekybos centruose. Ketinau į Lenkiją važiuoti, kad dukrai nupirkčiau mokyklinių daiktų, tačiau nebepavyko“, – sakė Sandra.

Daugiausia atsiėjo rašomasis stalas. Jis kainavo 60 eurų. Antroje vietoje – kuprinė, kuri kainavo 30 eurų. Pašnekovė mokyklinę kuprinę vadino „galvos skausmu“, nes teko ilgiausiai ir atsakingiausiai rinktis. Sandra norėjo, kad kuprinė ne tik patiktų dukrai, bet ir būtų patogi, ergonomiška. Taip pat svarbi buvo daikto kokybė ir kaina. Juk norėjosi, kad kuprinė nebūtų brangi, bet kartu ir atlaikytų visus mokslo metus.

Išsirinkti ir rasti aukso vidurį tikrai nebuvo lengva. Galiausiai, po ilgų paieškų radusi tinkamą kuprinę, moteris ją įsigijo internetu. Būsimos pirmokės mama tikisi, kad kuprinė bus gera. Esą tai paliudijo daiktą pirkusių žmonių atsiliepimai, kuriais ir kliovėsi rinkdamasi šią svarbią mokyklinę prekę.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 20 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Galėjo dar lovą priskaičiuoti prie mokyklinių prekių 🙂

Rekomenduojami video