2024/04/16

 

SAVAITGALĮ SIAUTĖJO VAGYS

Vagystės

Gegužės 17 d. Kupiškio rajono gyventoja, atvažiavusi į savo butą Rokiškyje, Vilties g., rado praviras balkono duris, iš buto dingo dešimt buteliukų moteriškų kvepalų, auksiniai, sidabriniai juvelyriniai gaminiai. Nuostolis – 3 000 eurų.

Gegužės 18 d. ryte Kupiškio r., Čiovydžių k., miške, darbuotojas rado apvogtą įmonės traktorių ,,Belarus-892“. Nuo traktoriaus pavogtos dvi galinės padangos su ratlankiais, hidraulinis skirstytuvas, skirstytuvo manipuliatorius, rotorius, krovimo žnyplės, 40 l hidraulinio tepalo, išilginė jungiamoji varomoji ašis, du raktų komplektai, vienas veržliarakčių komplektas, keturios ledinės lempos. Iš rakinto traktoriaus salono pavogtas starteris, iš kuro bako – 15 l dyzelino, iš rakinamos dėžės – du akumuliatoriai. Nuostolis tikslinamas.

Tą pačią dieną rajono gyventojas pastebėjo, kad Alizavos sen., Tuitų k., įsibrauta į jo negyvenamą namą, kur iš virtuvės pavogta ketaus viryklės kaitlentė su lankainiais, metalinis laužtuvas, kirvis. Nuostolis – 40 eurų.

Gegužės 19 d. naktį moteris, gim. 1989 m., gyv. Kupiškio r., pranešė, kad Subačiuje, Biržų g., stovi automobilis „Audi 80“, kuris, įtariama, vogtas. Patikrinus informacija pasitvirtino. Įtariamieji, vyras, gim. 1994 m., ir vyras, gim. 1941 m., sulaikyti.

Sekmadienį pastebėta, kad Kupiškio sen., Astravų k., iš negyvenamo namo pavogta benzininė vejapjovė „Makita PLM4627N“. Nuostolis – 299 eurų.

Smurtas

Gegužės 19 d. prieš salamiestėnę, gim. 1967 m., namo kieme smurtavo neblaivus (2,04 prom. girtumas) sugyventinis, gim. 1966 m. Įtariamasis sulaikytas.

Tą pačią dieną Kupiškyje, Taikos g., moteris, gim. 1958 m., smurtavo prieš savo motiną, gim. 1936 m. Įtariamoji sulaikyta.

Degė šieno ritiniai

Praėjusio šeštadienio popietę gautas pranešimas, kad Kupiškio sen., Astravų kaime, medinio garažo viduje, dega šieno ritiniai. Žmonės sakė juos prigesinę, bet bijantys, kad gali vėl užsidegti. Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai rado jau užgesintus šieno ritinius, o dėl saugumo jie buvo išnešti iš pastato ir perlieti vandeniu. Gaisro priežastis – neatsargus elgesys su ugnimi.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video