2024/04/24

 

ŠVENČIŲ SUVESTINĖ

Vagystės

Antrą Velykų dieną kupiškėnė iš Kapų gatvės policijai pranešė, kad įsilaužus pro plastikinį virtuvės langą buvo patekta į jos namo vidų ir pavogti grynieji pinigai, įvairūs papuošalai. Nuostolis – 2 200 eurų.

Praėjusį penktadienį rajono gyventoja pasigedo elektros skaitiklio. Jis dingo numušus pakabinamą lauko durų spyną, įsibrovus į negyvenamą namą. Nuostolis – 50 eurų.

Dviratis

Pirmadienio vakare į įdomią situaciją pakliuvo kupiškėnas, gim. 1995 m., važiavęs dviračiu Byčių k., kelio Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys dviračių taku. Priėjęs nepažįstamas vyriškis jį nustūmė nuo dviračio, trenkė į veidą, pagrobė dviratį ir numynė link Noriūnų. Kelionė svetimu dviračiu greitai baigėsi – neblaivus (2,1 prom.) panevėžietis, gim. 1991 m., buvo sulaikytas.

Smurtavo

Velykos neapsiėjo ir be smurto protrūkių. Į policiją kreipėsi Alizavos seniūnijos gyventoja ir pranešė, kad sekmadienį prieš ją smurtavo sūnaus sugyventinė, gim. 1971 m. Neblaivi (0,58 prom.) įtariamoji sulaikyta.

Pirmos Velykų dienos vakare susiginčijo broliai. Dvejais metais vyresnis brolis šoko auklėti jaunesniojo, gim. 1982 metais.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video