2024/04/24

 

SUSIDŪRĖ TRYS AUTOMOBILIAI (ATNAUJINTA)

Šiandien 8.28 val.  Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kupiškio r. sav. Subačiaus sen. 122 kelyje ties Šaukliškių k. susidūrė  trys automobiliai, pirminiais duomenimis nukentėjo vienas asmuo. Po eismo įvykio ant važiuojamosios kelio dalies iš automobilių išbėgo tepalai.

Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

ATNAUJINTA

Kupiškio RPK nuotraukos

Šaukliškių k. automobilis „VW Transporter“, vairuojamas blaivaus Kupiškio rajono gyventojo, gim. 1976 m., tempė priekabą su mediena. Ji atsikabino nuo automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu kitu automobiliu „VW Transporter“. Jį vairavo blaivus panevėžietis, gim. 1982 m. Po smūgio priekaba nulėkė į šalikelę, o panevėžiečio „VW Transporter“ tapo nevaldomas ir išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą kliudydamas saugumo salelėje įrengtus ženklinimus atsitrenkė su priešpriešinėje juostoje važiavusiu sunkvežimiu „MB Atego“. Šį vairavo blaivus kupiškėnas.

Per eismo įvykį apgadintos visos transporto priemonės. Įvykio vietoje blogai pasijutę panevėžiečiai, „VW Transporter“ vairuotojas ir keleivis, išvežti į Panevėžio respublikinės ligoninės priėmimo skyrių, kur po apžiūros vairuotojui nustatytas krūtinės sumušimas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Keleivis dėl rimtesnių sužeidimų paguldytas į neurochirurgijos skyrių gydyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

 

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video