2024/04/19

 

SAUGAUS EISMO KONKURSAS KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLOJE

Šeštus metus iš eilės balandį Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos (KTVM) socialinė pedagogė metodininkė Jovita Mačienė organizuoja prevencinį renginį, skirtą ugdyti eismo dalyvių kultūrai keliuose ir keisti eismo dalyvių elgesiui.

Šiemet konkurse dalyvavo ne tik Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos, bet ir Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos, Radviliškio, Biržų  technologijų ir verslo mokymo centrų mokiniai. Iš viso užsiregistravo septyniolika dalyvių.

Konkurso pradžioje visus mokinius pasveikino mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Raimonda Domžienė. Ji palinkėjo visiems susirinkusiems visada saugiai ir draugiškai elgtis kelyje, o konkurse parodyti pačius puikiausius vairavimo įgūdžius ir teorines žinias. Konkurso tikslus priminė mokyklos socialinė pedagogė metodininkė Jovita Mačienė, su konkurso vertinimo kriterijais ir sąlygomis supažindino profesijos mokytojas, vertinimo komisijos pirmininkas Stanislovas Dikšas.

Konkurso dalyviai turėjo ne tik pasitikrinti teorines žinias – išspręsti testą, bet ir atlikti praktines užduotis, kurias rengė ir vertino Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos profesijos mokytojai Stanislovas Dikšas, Virgilijus Kalinka, Kupiškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniosios tyrėjos Žavinta Lupeikė ir Viktorija Aelita Budrienė. Mokiniai, išsprendę praktinius testus, vyko į automobilių vairavimo aikštelę ir turėjo atlikti praktines užduotis kuo saugiau, tiksliau ir greičiau.

Nugalėtojai buvo apdovanoti KTVM ir Kupiško rajono policijos komisariato įsteigtais prizais. Pirmą vietą laimėjo KTVM antro kurso technikos priežiūros verslo darbuotojo mokymo programos mokinys Vytenis Achmedovas, antrą – Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro mokinys Genrutis Junka, trečią – KTVM pirmo kurso technikos priežiūros verslo darbuotojo modulinės profesinio  mokymo programos mokinys  Romas Liesmonas.

Socialinė pedagogė metodininkė Jovita Mačienė

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video